A legújabban felkapott ebédcsomagolási őrület befőttesüvegbe zárni a munkahelyi ebédet. Rengeteg variációt találunk a színesen rétegezett fogásokra, amik jól mutatnak a régebben csak lekvárokat és kompótokat záró üvegcsékben.
Legtöbbször salátavariációkat pakolnak az üvegbe, de tésztákat és húsokat is lehet rétegezni.
A befőttesüvegbe zárt ebédek nem csak szuperül néznek ki, hanem praktikusak is: így elkerülhetjük, hogy az öntet eláztassa a salátát, vagy valamelyik íz átragadjon az összes hozzávalóra. Így egyből evés előtt rázzuk össze a mixet, és frissen tudjuk elfogyasztani!
Íme néhány példa, aztán mindenki saját ízlése szerint tömheti meg a befőttesüveget. Vigyázzunk, a kollégáink tuti kinézik majd a kezünkből!
Csirkesaláta babbal és fetasajttal
![Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába](https://nlc.hu/data/cikk/17/161571/4.jpg)
Brokkoli saláta kukoricával és quinoával
![Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába](https://nlc.hu/data/cikk/17/161571/2.jpg)
Caprese saláta tésztával
![Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába](https://nlc.hu/data/cikk/17/161571/3.jpg)
Spenótos paradicsomos tészta mozzarellával
![Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába](https://nlc.hu/data/cikk/17/161571/5.jpg)
Taco saláta
![Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába Így készíts izgalmas és trendi ebédet az irodába](https://nlc.hu/data/cikk/17/161571/6.jpg)
Forrás: Popsugar