nlc.hu
Család
Ashley Graham képet tett ki arról, hogy a babája állva szopizik – felrobbant az internet

Ashley Graham képet tett ki arról, hogy a babája állva szopizik – felrobbant az internet

A testesebb nők és a plus size modellek hőse, Ashley Graham az Instagramjára töltött fel egy fotót arról, ahogy a pici fia odakint állva, a mellébe kapaszkodva szopizik. Az anyák imádják, hogy ezt is felvállalta.

Az állva szopizás már működik nálunk. Az én nagy fiam! Járni még nem tud, de kapaszkodik, és húzza fel magát mindenhová.

Ezzel a szöveggel rakott ki Ashley Graham plus size modell egy elsőre valóban szokatlan szoptatós fotót az Instagram oldalára, melyen a januárban született kisfiát láthatjuk, amint az anyukája mellébe kapaszkodva állva szopizik éppen.

A póz ugyan hagyományosnak és megszokottnak csöppet se mondható, de Graham pont azért tette ki, hogy növelje az emberek elfogadását. Ez a terve a kommenteket nézve sikert aratott: több anyuka számolt be arról, hogy az ő gyereke is szokott így szopizni, és nincs ezzel az égadta világon semmi baj. És valóban nincs.

Ashley Graham mindig ad alkalmat, hogy írjunk róla:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top