nlc.hu
Gasztro
Pezsgővel mosta le az autója kerekét

Bicskanyitogató: pezsgővel mosta le az autója kerekét a romániai milliomoscsemete

Újabb botrányos dolgot művelt a romániai milliomoscsemete: most pezsgővel mosta le az autója kerekét.
Pezsgővel mosta le az autója kerekét

Viorel Micula nagyváradi milliomos fia, Victor eddig is kicsapongó, gátlástalan, öntörvényű életvitelével került be a romániai hírekbe: előfordult, hogy helikopterrel ment iskolába, hogy tovább aludhasson, és kirúgták a suliból, miután csaláson érték egy vizsgán.

Nemrégiben eljárást indított ellene az ügyészség egy 2018-as eset miatt. Az ügy azzal kezdődött, hogy Victor Micula értesítette a rendőrséget, mert szerinte egy riválisa ittasan vezetett. Aztán viszont a gyanúsított ellenőrzésében és megmotozásában ő is részt vett a rendőrökkel, mivel az egyik rendőr maga adta oda a kabátját a milliomos fiatalnak.

Máskor pedig simán bement a nagyváradi rendőrségre, ahol rendőr barátai segítségével többször belépett a rendőrség és a belügyminisztérium bizalmas adatbázisába, hogy megszerezze egy haragosa adatait.

A jelenleg Svájcban élő milliomos fiatal most újabb botrányos dolgot tett. Ezt legalább a törvény nem tiltja, de attól még bicskanyitogató: pezsgővel mosta le a luxusautójának a kerekét.

A videóban az unatkozó milliomoscsemete elmondja, kíváncsi volt, hogy melyik pezsgő tisztítja le jobban a Lamborghinijának a kerekét. A Moët & Chandon vagy a Cristal? Victor Micula nagyjából 80-100 ezer forintot kilocsolt az abroncsra, de azt nem tudtuk meg, hogy melyik pezsgő tisztít hatékonyabban. Most akkor melyiket használjuk kocsimosáshoz?

(LadBible)

(Kiemelt kép: Instagram/victormicula)

Még több milliomoscsemete az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top