nlc.hu
Sztárok
Zsidró Tamás autóbalesete

Balesetet szenvedett Zsidró Tamás

Egy száguldozó autó miatt történt a baj. Zsidró Tamás szerencsére épp bőrrel úszta meg a balesetet.

Autóbalesetet szenvedett Zsidró Tamás szerda délután. A sztárfodrász fiát vitte éppen valahová, amikor megjelent egy autós, aki vele szemben haladt. Zsidró látta, hogy az ütközés elkerülhetetlen, de még időben reagált a helyzetre.

„A pillanat tört része alatt döntöttem, félrerántottam a kormányt, így csak az autóm hátulja sérült meg. A félőrült száguldozó meg sem állt, cserben hagyott, tovább ment” – mondta a Blikknek a mesterfodrász, aki utólag tudta meg, hogy az autós három utcával távolabb nekiment egy villanyoszlopnak.

Zsidró Tamás a helyszínre sietett, mert szerette volna látni, hogy ki veszélyeztette az életét, de a férfit kórházba szállították. Kiderült, hogy ittas állapotban vezetett. 

„Ha nem rántom el a kormányt, akkor a mögöttem jövő autót kapja el szemből, nem is akarok belegondolni…” – jegyezte meg a mesterfodrász, aki örül, hogy ennyivel megúszta a történteket.

Olvass még Zsidró Tamásról az nlc-n:

zsidro-tamas

Zsidró Tamás élete centiken múlott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top