nlc.hu
Család

Törtött lábú macskája miatt rekedt Mexikóban egy brit pár

Mentett macskájuk miatt Mexikóban rekedtek, és ezt abszolút nem bánják

Egy brit pár nem akarta hátrahagyni sérült lábú cicájukat, közben viszont kitört a világjárvány. Aztán még a kisbuszuk is megmakacsolta magát.

Egy fiatal brit pár, Lee Hodges és Willow Rolfe éveken át tervezgette, hogy elutaznak a tengerentúlra, és 2015-ben vettek is egy régi Volkswagen kisbuszt, hogy legyen mivel róni az utakat. 2019 augusztusában meg is érkeztek Észak-Amerikába,  és két hónappal később, amikor éppen Washingtonban jártak, egy új útitárs szegődött melléjük, mégpedig egy kóbor macska. Mivel az útra nem tudták magukkal vinni két cicájukat, és egy kölyökmacska, amit szintén magukhoz fogadtak az út során, elpusztult, ezért nagyon örültek Aimee társaságának.

Amikor a pár Mexikóba ért, szörnyű dolog történt, kedvencükre kutyák támadtak. Aimee szerencsére túlélte a találkozást, de egyik mellső lába megsérült, gazdái pedig nem tudtak mit tenni, meg kellett várniuk, hogy a cica törött lába meggyógyuljon. És hiába tervezték azt, hogy lassan ideje hazatérni, időközben azonban a világjárvány elérte Mexikót is, nekik pedig így nehezített körülmények között kellett folytatniuk útjukat. 

Sajnos a hazajutást az sem könnyítette meg, hogy a kisbusz többször is elromlott, és hiába jött meg egy fontos alkatrész, ha a többire várni kellett. Ráadásul februárban lejár a vízumuk is. A terv most az, hogy az Egyesült Államokból hajóznak majd ki, csak oda még el kell jutni.

(via Bored Panda)

Macska a bőröndben

Fotó: Pixabay

Mentett macskák megható történetei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top