nlc.hu
Aktuális
Pizzásdobozban hozták a koronavírus vakcinákat

Pizzásdobozokban érkezett meg a vakcina egy romániai kórházba

A slobozai kórház orvosai nagyot nézhettek, amikor kézhez kapták a várva várt koronavírus-vakcinát, ugyanis az oltóanyag hamisítatlan pizzásdobozokban érkezett.

Az esetről természetesen fotó is készült, ami nagy vihart kavart Romániában, olyannyira, hogy még a romániai oltáskampány megbízott főstratégáját, Valeriu Gheorghiță katonadoktor urat is újságírók kérdezték róla egy sajtótájékoztatón – írja a foter.ro.

Reméljük, egyiknek az íze sem emlékeztet a Hawaii pizzáére (fotó: foter.ro)

Reméljük, egyiknek az íze sem emlékeztet a Hawaii pizzáéra (Fotó: foter.ro)

A főstratéga maga is elismerte, hogy a csomagolás valóban rendkívül hasonlít egy pizzásdobozra, ugyanakkor azt mondta, hogy a hasonlóság csak a véletlen műve, ám ezután felhívták a figyelmét a dobozon látható jókora Pizza feliratra, és ezzel már ő sem tudott vagy akart vitába szállni. Azt azonban hozzátette, hogy ez egyáltalán nem lényeges, csupán az számít, hogy az oltások kellő hidegben érkezzenek. Vajon a gyártó ezzel a dobozzal próbálta meghozni a lakosság „étvágyát” a koronavírus-vakcina iránt? Reméljük, egyszer még ki fog derülni. Románia amúgy is teli van hihetetlen esetekkel

Legfrissebb híreink a koronavírus elleni vakcináról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top