nlc.hu
Sztárok

Kardos Eszter kismama fotói

Kardos Eszter nagyon csinos kismama – nagy pocakkal pózol a Barátok közt-szereplő

Kardos Eszter pár hónapja jelentette be, hogy gyereket vár – hamarosan megérkezik a kicsi.

Kardos Eszter hamarosan kétgyermekes anyuka lesz, egy ideje pedig már feleségnek mondhatja magát. „Erik is tervezett baba volt, és most a kistesója is tervezett baba volt. Erik is rögtön összejött, elkezdtünk próbálkoztunk, és egy hónap múlva már terhes voltam. És most is így volt ez. Nagyon féltünk, (…) mert benne lehetett volna a pakliban, hogy egy évig, másfél évig próbálkozunk” – részletezte korábban a Fókuszban. A Barátok közt szereplőjéről szuper kismama fotók készültek, mutatunk is belőle párat.

„Már tényleg nincs sok hátra. És szerintem ez a legnehezebb része a várandósságnak. Nehéz türelmesnek lenni, és szerintem az utolsó hetek már elég terhesek tudnak lenni, még akkor is, ha megpróbálom a kellemetlenségeket figyelmen kívül hagyni. És persze Erik mellett nem unatkozom, de akkor is… Nagyon várunk már, kicsi lány!” – írja a közösségi oldalán Kardos Eszter.

Kismamák a sztárvilágban:

kardos eszter

Kardos Eszter (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top