nlc.hu
Sztárok
Kucsera Gábor lefagyott a gólyahír hallatán

Kucsera Gábor lefagyott, amikor megtudta, hogy újra apa lesz

Kucsera Gábor elárulta, mit érzett, amikor meglátta a pozitív terhességi tesztet.

Mint megírtuk, Kucsera Gábor és Tápai Szabina a harmadik gyereküket várják. A sportoló házaspár mindig is nagy családot szeretett volna, ám meglepetésként érte őket a gólyahír. A korábbi kézilabdázó már egy ideje érezte, hogy babát vár, a pozitív terhességi teszt pedig megerősítette ebben. Az apuka mégis nagyon meglepődött, amikor megtalálta a tesztet. 

„Szabályosan lefagytam” – kezdte Gábor a Story magazin hasábjain.

„Apaként is maximalizmus jellemez, egyből felvetődött bennem, vajon elég felkészült vagyok-e a családbővítésre? De akárhogy is, a legjobbat fogom kihozni magamból. Emlékszem, Bence roppant nyugodt baba volt, bárhol könnyedén elaludt, míg Millát letenni is alig lehetett. Kíváncsi vagyok, most mi elé nézünk… Háromgyerekes szülőkként nem fogunk unatkozni, annyi szent, de hozzám közel áll a nyüzsgő, olaszos életforma. Sosem szerettem egyedül lenni, mindig sok emberrel vettem körül magam. Ettől függetlenül biztosra veszem, kemény időszak elé nézünk.”

Egyelőre nem tudni, hogy kisfiút, vagy kislányt várnak-e, illetve még a neveken sem kezdtek el gondolkodni.

A Story

A Story

Sztárok, akiknél hamarosan bővül a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top