nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor családja és élete

A családjáért is úgy küzdött Kucsera Gábor, mint a Farm VIP feladataiban

Kucsera Gáborral mostanában a Farm című műsorban találkozhatunk, de érdekesség, hogy nem ezzel kapcsolatban indítanak rá sok internetes keresést az embernek, hanem a néhány évvel ezelőtti, valóságshow-ban látott kapcsolatokról és dolgokról!

A Farm VIP, Love bistro, Nagy Duett, Sztárok a fejükre estek… sok-sok műsor van, amiben Kucsera Gábor az elmúlt években szerepelt. Érdekesség, hogy a legtöbben arra a valóságshow-ra keresnek, amelyben a családjával együtt szerepelt, de a sportsikereire is sokan kíváncsiak.

Amire a legtöbben keresnek: Kucsera Gábor testvére

Kucsera Gábor nővére Gyuricza Norbihoz ment feleségül, a két férfi kapcsolata azonban nem indult zökkenőmentesen.

„Elég sok idő kellett hozzá, hogy eljussunk ide. Én mindig féltettem a nővéremet, és nem jó szemmel néztem, hogy új hódolója van Sógi személyében” – magyarázta Kucsera korábban a Fem3Caféban.

„Emlékszem, úgy indítottunk, hogy elhívtam egy szülinapi bulira, ahol kihívtam a kocsihoz és a csomagtartóban ott volt egy csomó fekete zsák, és mondtam neki, hogy na ez lesz a tied, ha rossz leszel a nővéremmel! Na, innen indultunk.”

A családjáért is úgy küzdött Kucsera Gábor, mint a Farm VIP feladatiban

Kucsera Gábor a Farm VIP-ben (Fotó: RTL Klub)

Ez már a régmúlt, mostanra összebarátkoztak, és gyakran előfordul, hogy Kucsera és Sógi közösen vigyáznak a gyerekekre.

Idén októberben pedig egy igazán ritka családi fotó is felkerült a Kucsera gyerekekről és a szülőkről a kajakozó Instájára.

Amire a legtöbben keresnek: Kucsera Gábor párja/felesége

A kajakos és Tápai Szabina hosszú évekig együtt voltak, amikor úgy döntöttek, szakítanak, és már tudjuk, hogy ez nem volt végleges. „Kicsit a szüleink is közrejátszottak abban, hogy újra találkozzunk. Megbeszéltük a dolgokat, és lefektettünk egy-két szabályt, amihez tartjuk magunkat, és belevágtunk a lecsóba” – mondta Tápai Szabina egy tévéműsorban.

Kucsera Gábor 2013. július 28-án vette feleségül a kézilabdázót, ám egy be nem tervezett buli miatt majdnem elkésett a ceremóniáról.

„Az esküvői készülődés előtt elmentünk edzeni egyet a haverokkal, és megbeszéltük, hogy utána mindnyájan átjönnek hozzám, és felöltöztetnek úgy, ahogy kell… A nagy­ készülődés közben előkerült egy üveg jóféle pálinka, megalapoztuk a hangulatot” – mesélte évekkel később a sztorit Kucsera a Borsnak. Kiderült az is, hogy amikor elindultak a ceremóniára, még beugrottak a Könyvtár Klubba, ami egyben egy kocsma is. „Ha már ott voltunk, persze koccintottunk egyet, aztán sorra jöttek a kilépők. A nagy dajdaj közben szerencsémre hívott Szabina, hogy hol az istenben vagyok, mert már minden vendég ott van” – folytatta Kucsera a napilapnak. A sportoló végül nagyon vidáman érkezett meg az esküvőjére.

Majdnem kútba esett Kucsera esküvői terve

Tápai Szabina és Kucsera Gábor (Fotó: Birton Szabolcs)

A házaspár kapcsolata idővel válságba jutott, nem sok választotta el őket a válástól. Erről először Szabina mesélt a Micsoda nők! című műsorban még 2018-ban. 

„Egy hullámvasút legalján, egy ilyen szakadék legalján voltunk… amikor már kicsit mindketten feladtátok, amikor már nem biztos, hogy akarsz küzdeni érte…”

Mint a műsorból kiderült, válás is lehetett volna ebből másfél évvel korábban, de szerencsére Kucserával kijöttek a gödörből. „Voltunk annyira intelligensek, hogy tudjuk ezt kezelni, és mindketten akartuk, hogy megoldódjon, és egyszer csak így… nekem olyan volt, hogy felébredtem, és megváltozott minden. Egyik napról a másikra elkezdtünk felfele menni, és így menni, menni föl.”

Kucsera Gábor 2020-ban szintén Várkonyi Andrea egy újabb műsorában, a Férfi Titkokban ugyanerről az időszakról mesélt, hogy mire fiuk egyéves lett, hullámvölgybe került a házasságuk.

„Volt egy olyan időszak, hogy akkor válás… Pont december volt, jött a karácsony, én meg el akartam költözni, de olyan jól sikerültek az ünnepek, hogy sikerült átsiklani ezen a krízisen. Pedig előtte nagyon a szakadék szélén voltunk. Akkoriban sokat forgattunk (az Édes Életet – a szerk.) és ez nem tett jót nekünk. Szabi kicsit benne maradt abban a szerepben, amit forgatunk, és ez nem nagyon volt jó. De melóztunk azon, hogy működjön. És soha nem hagynám ott a gyereket. Abban hiszek, hogy meg kell próbálni. Mi nem engedtük el ezt a kapcsolatot, és új alapokra helyeztük. Mindketten megváltoztunk. Nagyon jól működünk együtt” – mondta a Lifetv műsorában Kucsera Gábor.

Amire a legtöbben keresnek: Kucsera Gábor gyerekei

A házaspárnak az elmúlt években két gyereke született. 2013. október 24-én jött a világra fiuk, Bence. Kucsera Gábor pedig az első pillanattól büszke és boldog apuka, ez több nyilatkozatából is kiderül.

„Nagyban megváltoztatta az életemet, hogy apuka lettem. Engem soha nem vonzott a karácsony, de már a kisfiam miatt megerőltetem magam, és figyelek arra, hogy átadjam neki ezeket az értékes pillanatokat.”

Ezt a megható posztot pedig két éve karácsonykor töltötte fel az Instagramra Kucsera. „Apaként elmondhatom, hogy a legszebb ajándék, mikor látod a gyermeked arcán azt a Boldogságot, a gyermeki szeretetet. Hajnal 4-kor kifeküdt őrizni a fát és persze az ajándékokat” – írta akkor.

Bence ma már hétéves nagyfiú. Húga, Milla pedig 2018 novemberében született. „Bence rajong a húgáért, drágaságomnak és édesemnek becézgeti” – mondták a szülők a Best magazinnak, miután megszületett Milla.

Amire a legtöbben keresnek: Kucsera Gábor – kajak

2005-ben a zágrábi Kajak-kenu világbajnokságon aranyérmet szerzett Kucsera Gábor. A következő évben a szegedi VB-n már egy aranyat, és egy bronzot is behúzott a magyar sportoló, akinek további két világbajnoki bronz és egy ezüstérem is ékesíti a vitrint otthon. A legjobb olimpiai szereplése 2008-ban volt, amikor Kammerer Zoltánnak két negyedik helyet szerzett. Ám az első nagyobb sikerek után 10 évvel, vagyis 2015-ben a világbajnoki válogatóverseny győzelme után doppingmintát vettek tőle, amely kokainfogyasztást mutatott ki. Kucsera elismerte a vétséget, kikerült a VB-re utazó csapatból, és két évre eltiltották a versenyzéstől. Innentől viszont már szinte csak tévéműsorokban láthattuk.

„Az eltiltásom volt életem legnagyobb pofonja. Nagyon komoly mélypont volt számomra. Mindenki magamra hagyott, csak a családom és pár barát volt mellettem, a sporttársaim közül senki sem” – mondta később erről az időszakról.

Kucsera 2006-os VB győelme

Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán a 2006-os VB győzelme után (Fotó: Kisbenedek Attila/AFP)

Amire a legtöbben keresnek: Kucsera Gábor – Instagram

Ahogyan a legtöbb hírességnek, úgy Kucsera Gábornak az Instagram-oldalára is sokan keresnek a Google keresőjén keresztül. A sportoló profilját itt éritek el.

Amire a legtöbben keresnek: Kucsera Gábor – ingatlan

Kucsera Gábor és Tápai Szabina sokáig egy 13. kerületi lakásban éltek, 2017-ben a gyerekekkel együtt elköltöztek egy családi házba. Mivel a família korábban szerepelt az Édes Élet című realityműsorban, így mindkét otthont láthatták a nézők. Ebből derült ki az is, hogy a korábban már említett Sógi, vagyis Kucsera sógora többször rossz helyre ment, amikor látogatóba indult hozzájuk, valamint az is, hogy Kucseráék kisfia gyorsan megszokta az új helyet: annak ellenére, hogy gyakran eltévedt még a nagyobb házban, kijelentette, hogy többet vissza sem akar menni a régi otthonukba.

A házaspár az elmúlt három évben folyamatosan csinosítgatta, szépítgette a házat és a hozzátartozó portát. Idén nyáron a kerttel foglalkoztak, el is készült egy látványos és kényelmes medence, valamint műfű burkolatot kapott az udvaruk egyes része.

De van itt grillpartik számára ideális kerti pavilon, kényelmes ülőgarnitúrával, valamint a gyerekeik számára izgalmas kültéri játékok, mint a trambulin és a játszóház csúszdával.

Sztárlexikon:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top