nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor fájdalmakkal küzd

Kucsera Gábor nagy fájdalmakkal küzd – lehet, hogy véget ér számára a Farm VIP?

Kucsera Gábor sérülése akár végzetes is lehet a verseny szempontjából.

A gerincfájdalmakkal küzdő Kucsera Gábornak orvosi segítségre volt szüksége, amivel kapcsolatban pozitívan nyilatkozott: az egykori olimpikon erősen hitt abban, hogy továbbra is van helye a versenyben, ha viszont nem kap megfelelő segítséget, a Farm VIP feladását is komolyan meg kell fontolnia – írja a TV2.hu. 

„Nem tudom, hogy ez a játéktéren történt-e, vagy itt az elmúlt napokban. Meghúztam a hátam, illetve azt érzem, mint amikor gerincsérvem volt. Ugyanazokat az érzéseket, fájdalmakat érzem lent a derekamnál, ilyen nyilalló fájdalmat, ami kiterjed a fenekemre, meg a lábamra. Lehet, hogy egy rossz mozdulatnál, itt a hepehupás terepen rosszul léptem. Kaptam egy gyulladáscsökkentőt és izomlazítót, be lett kenve a derekam, de sajnos ennek az lenne a legjobb, ha feküdnék és pihennék vele. Egyelőre nem jók a kilátások. Nyilván nem szeretném feladni a játékot, szeretnék tovább segíteni, de a hátam nagyban befolyásolja, hogy mi lesz. Ha ennyire fáj, akkor nem tudok segíteni” – mondta a nemrég a Love Bistróban bizonyító Kucsera Gábor.

Tegnap egyébként Sebők Vili hagyta el a Farmot, és még az is lehet, hogy ha esetleg távoznia kell az egykori kajakosnak, akkor ő térhet vissza a helyére. Az biztos, hogy a mai adásból kiderül, mi lesz Kucsera sorsa.

Még több hír a Farm VIP szereplőiről:

Kucsera Gábor és Terecskei Rita (Fotó: TV2)

Kucsera Gábor és Terecskei Rita (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top