nlc.hu
Sztárok

Farm VIP első kiesője

Farm VIP: Ő esett ki elsőként a játékból

Sydney van den Bosch és Sebők Vili csapott össze egymással a Farm VIP párbajában. Az első játékos kiesése után sokan megkönnyebbültek.

Megvan a Farm VIP első kiesője. Az első kiszavazáson öten szavaztak Sebők Vilire, ami annyira nem meglepő, miután az egykori válogatott focista több játékostársával is összerúgta a port, amiért csalt az egyik versenyen. Terecskei Rita egyenesen antiférfinak nevezte őt, mert nem sok hasznát vették őt a játékban. Végül a keddi kiszavazáson a védettséget élvező Horváth Éva, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Terecskei Rita és Vásáry André szavazott Sebők Vili távozása mellett.

Az egykori válogatott focista ezután Sydney van den Boscht hívta ki párbajra.

farm vip párbaj

A Farm VIP első párbaján kukoricacsutkából kellett tornyot építeni (Fotó: TV2)

Sydney úgy döntött, hogy ügyességi játékban méretteti meg magát, így mindkettejüknek egy 30 emeletes tornyot kellett kirakniuk kukoricacsutkából. A párbajban végül Sebők Vili maradt alul, így neki kellett elhagynia elsőként a farmot, amit több játékos is megkönnyebbülve fogadott.

Olvass még a Farm VIP szereplőiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top