nlc.hu
Sztárok

Szögeczki Ági-interjú

Szögeczki Ági: „Féltem, mi lesz a fiammal nélkülem”

Az anyaság rengeteget változtatott rajta, ma már sokkal nyugodtabb, mint korábban. Szögeczki Ági életéről, kisfiáról és a párkeresés nehézségeiről mesélt az nlc-nek.  

Ez már a második valóságshow az életedben. Mennyire élted meg a Farm VIP-t másképp, mint a ValóVilágot 16 évvel ezelőtt?

Pont most hallgattam egy számot Ágnes Vanillától, az Ugyanaz a szív legbelül című dalt. Bár sok minden változott körülöttem az elmúlt években, de a szívem ugyanaz maradt, mint annak idején volt. A Farm VIP számomra egy önismereti teszt is volt, kíváncsi voltam, mit hoz ki belőlem negyvenhárom évesen. Nem tudtam, hogy beleállok-e majd a konfliktusokba. Hogyan reagálok majd különböző élethelyzetekre?

És beleálltál minden konfliktusba?

Az a fajta ember vagyok, akinek nagy az igazságérzete. Az igaz, hogy sokat változtam, az anyaság miatt, de ugyanaz a Terézanyu maradtam, aki voltam. Próbáltam kiállni az emberek mellett, mert nem bírom az igazságtalanságot. Nehezebb volt a konfliktuskezelés, mint gondoltam, de arra is rájöttem, hogy sokkal erősebb vagyok, mint korábban. Azért volt nehéz helyzet, mert itt már nem fiatalokkal voltam összezárva, hanem kiforrott egyéniségekkel, és a maga módján mindenki nagyon kemény volt. Bár eddig is tisztában voltam vele, de most ismét szembesültem azzal, hogy sajnos nem szeretheti minden ember egymást. Hiába próbálok én kibékíteni valakit valakivel, ha ők nem akarják. Nem volt könnyű volt az együttélés, de jó önismereti tréning volt számomra.

A való életben is ennyire védesz másokat?

Igen. Borzasztóan bántanak azok a kommentek, megjegyzések, amelyek ismeretlenül előítéletek alapján támadnak. Gyakran előítéleteik vannak a tévénézőknek az ismert emberek felé, felszínesen látnak mindannyiunkat, ami távol áll a valós képtől. Bár jó lenne ezen változtatni, de tudom, hogy nem lehet. Rólam is más kép alakult ki, mint amilyen valójában vagyok.

Miért, milyen az igazi Ági?

Van egy normális életem, megvan a napi rutinom. Hatalmas logisztikát igényel, hogy mindent egyedül elrendezzek a gyerek és az életünk körül. Az emberek mindezt nem látják, csak azt, hogy itt ez a csinos nő, és nem tudják elképzelni, miért nincs mellettem senki. Én pedig azt érzem, hogy ahogy múlik az idő, egyre jobban bezárkózom és nem is igazán akarok ismerkedni. Minél több idő telik el egyedül, annál nehezebb lesz egy embert beengedni az életembe. Pedig nagyon vágyom arra, hogy valaki átöleljen esténként és gyenge nő lehessek mellette. Hiányzik az, hogy valaki azt mondja, ne aggódj, minden rendben lesz. Sokszor bármit megadnék egy ilyen ölelésért.

Szerinted miért nem találod az igazit? Egyáltalán, ha kívülről nézed magad, randiznál Ágicával?

Hú, ezt a kérdést még soha senki nem tette fel nekem. Milyen érdekes. Elgondolkodtató. Ha férfi lennék, csakis akkor randiznék Szögeczki Ágival, ha egy erős, tudatos, határozott férfi lennék, aki a valódi énemet szeretné megismerni. Hogy ki is ő valójában? Milyen is az igazi énje? Elfelejtve azt, amit olvasnak, látnak, hallanak róla róla.

 Mit várnál el a párodtól? Hogyan kezeljen?

Szerintem minden férfi mellett másképp ragyog egy nő. Ezt nem lehet előre megmondani. Nincsenek is elvárásaim. Van, aki felemel, van, aki ragyogtat és van, aki a legrosszabbat hozza ki belőlem. Nekem mindegyikben volt részem. Most egy olyan férfira vágyom, aki mellett én is gyenge nő lehetek, és aki bástyaként védelmez. Sajnos sokszor fut át a fejemen az a gondolat, hogy egyedül fogok megöregedni? Remélem nem.

 És persze van egy kisfiad is, akinek talán szintén szüksége lenne a férfi energiára is.

Pontosan. Ez az érzés egyébként egyre jobban erősödik bennem. Mostanában ugyanis Patrick napi szinten tesz fel olyan kérdéseket, amelyekre csak egy férfi tudna válaszolni. Sokszor, ha autókról faggat, akkor leülünk az internet elé és onnan megnézzük a választ, hogy például melyik a legjobb autó. Tisztában vagyok azzal, hogy valóban sokat számítana a kisfiam életében egy olyan férfikép, amit ő is tudna követni.

Hogy állsz az idő múlásával?

Egyáltalán nem izgat a korom. Nem akarok botoxoltatni, nincs bajom azzal, hogy már negyven feletti nő vagyok. Egyedül azt nehéz elfogadnom, hogy nagy családra vágytam és reméltem, hogy ilyen idős koromra már több gyerek szaladgál majd mellettem.

Ki most a legnagyobb támaszod?

A szüleim, legfőképpen édesanyám, de a két legjobb barátnőmre is mindig számíthatok. Édesanyámmal viszont olyan erős kapocs van közöttünk, ami elválaszthatatlan. Mindig mindenben számíthatok rá, és nincs olyan döntés az éltemben, amit ne beszélnék meg vele. Amikor a Farm VIP-ba beválogattak, ő volt az első, akivel meg akartam beszélni, hogy szerinte tényleg bevállaljam-e? Illetve fontos volt, hogy Patrickkal mi lesz, hiszen ennyi időt még nem töltöttünk egymás nélkül. A gyerekem velem fekszik, velem kel és nagyon féltem, mi lesz vele több héten keresztül, ha én nem leszek mellette.

Gondolom, anyukád támogatta a részvételedet.

Persze, és megbeszéltük, hogy arra az időre, amíg forgatunk ő felköltözik Patrickhoz, hogy a saját közegébe lehessen.

Hogyan viselte Patrick a távollétedet?

Amikor először elmondtam neki, hogy egy ilyen műsorban szerepelek majd, azt mondta, oké, anya, de ügyes légy! Azt hittem megzabálom. De, ahogy teltek-múltak a napok, és közeledett a beköltözés napja, egyre jobban láttam rajta, hogy aggódik. Hatalmas sírás volt, amikor elváltunk. Zokogtam, és összetört szívvel ültem be a taxiba, mert nem tudtam mit mondani Patricknak, mikor jövök haza. De aztán szerencsére minden jól alakult, rengeteg programot szerveztek anyukámmal, és gyorsan eltelt neki a külön töltött időszak.

Patrickon kívül mi hiányzott a legjobban a farmon?

A megszokott higiénia és egy normál fürdőszoba, emellett az, hogy nem tudtunk kommunikálni a külvilággal, szóval a telefon hiányát is megéreztem. Aggódtam az apukám miatt is, nehogy elkapja a koronavírust, szóval sok minden járt a fejemben az esti órákban, amikor pihentünk. De ha őszinte akarok lenni, akkor az édesség, legfőképp a csokoládé hiányát éreztem meg.

Ági mindig csinosan öltözködik (Fotó: Bak Dániel)

Ági mindig csinosan öltözködik (Fotó: Bak Dániel)

Fogytál is a műsor alatt?

Igen, bár nincs mérlegem, de nagyon érzem a változást a ruháimon. De nem csak a farm miatt változott meg az alakom. Teljes életmódot változtattam nemrégiben. Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem, száműztem a fehér lisztet és a fehér cukrot. Elhagytam a tehéntejet, helyette növényi tejet fogyasztok. Most jól érzem magam a bőrömben, és talán életemben először elégedett vagyok a  külsőmmel. Sokan meg is dicsérnek a mindennapokban, ami jólesik a lelkemnek.

Sztár interjúk az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top