nlc.hu
Sztárok

Szögeczki Ági magánélete

Szögeczki Ági elárulta, miért hagyta ott gyermeke apját

A ValóVilág egykori szereplője 44 évesen boldogabb, mint valaha.

Szögeczki Ági korábban sokat vívódott, jól döntött-e annak idején, amikor otthagyta Rómát, és elhatározta, egyedül neveli kisfiát Budapesten. Ma már nincsenek kétségei, 7 év után boldogabb, mint valaha; csak a gyermekének, Patricknak él – írja a legfrissebb Story magazin.

Szögeczki Ági

Szögeczki Ági mert lépni, s inkább egyedülálló anya lett

Ági 6 hónapig élt együtt Rómában kisfia édesapjával, Renátóval, majd belátta, hogy nem passzolnak össze, és nem akart egy konfliktusokkal, szorongásokkal teli életet élni Patrickkal. „Sokan nem mernek lépni, és inkább leélnek egy életet egy rossz kapcsolatban vagy házasságban. (…) Nekem végig az lebegett a szemem előtt, hogy olyan környezetet szeretnék biztosítani a fiamnak, ahol mindennap boldogság van, és minimális a harc. Nem szerettem volna, ha felnőttkorában pszichológushoz kell majd járnia egy-egy komolyabb veszekedés miatt” – vallotta be az egykori VV-sztár.

Szögeczki Ági és gyermekének olasz édesapja ma már jó kapcsolatban van. Renato rendszeresen látogatja kisfiukat Budapesten.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Szögeczki Ági elárulta, miért hagyta ott gyermeke apját

Olvass még Szögeczki Ágiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top