Sztárok

Az első fotók Ágica néhány perces babájáról – galéria

Kisebb komplikáció után császármetszéssel hozta világra első gyermekét az Édes élet című reality szereplője, Ágica. Íme a pici!
NLCafé-exkluzív: hallgasd meg Cher új albumát!

Nem aprózta el a TV2, új műsorában az Édes élet első adásában egyből szüléssel indított. Merthogy Szögeczki Ági, akit a Való Világból ismerhettek meg a nézők, világra hozta első gyermekét, a kis Patrikot. Ágicáért olasz szerelme, Renato, és édesanyja izgultak a váróban, hisz a kismama kisebb komplikáció miatt császármetszéssel szülte meg a picit. A kisfiú makkegészséges, anyukája pedig már az első pillanattól szerelmes a kicsibe. „Mindig is tudtam, hogy szeretnék családot és szeretnék szülni, de most, hogy már velünk van a fiunk, felülmúlja minden elképzelésemet. Óriási a szerelem, amin lassan változtatnom kell, mert most hathetes, és még mindig nem tudom ott hagyni, éjjel-nappal vele szeretnék lenni” – nyilatkozta korábban a Nők Lapja Cafénak Ágica, aki a ma esti részben először mutatja meg kisbabáját ország-világ előtt.

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top