nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti felesége és gyerekei

Gáspár Zsoltinak a feleségét is az édesapja választotta ki

„Nem vagyok én se celeb, se semmi, mert nem tettem le semmi olyat az asztalra. Gáspár Zsolti vagyok. Ahová elhívnak, és tetszik, oda elmegyek, szerepelek, aztán itt le is zárom” – magyarázta Gáspár Zsolti, a Farm VIP műsorvezetője, aki ma is a sertéstelepen, édesapjának segítve érzi magát a legjobban.

Gáspár Zsolti nevével először testvére, Győzike több évig futó, családi valóságshow-jában találkozhattunk mi, nézők. Aztán egyre rendszeresebb szereplő lett az ilyen jellegű műsorokban, majd 2019-ben Győző idősebb lányával, Evelinnel vágott neki az Ázsia Expressznek. Idén pedig műsorvezetőt faragott belőle a TV2, szóval időszerű volt megnézni a legnépszerűbb kereséseket vele kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Zsolti felesége

Sokszor mondják, hogy Gáspár Zsolti neje olyan, mint Columbo felesége, hiszen soha nem látjuk. Ettől függetlenül lehet róla tudni néhány információt.

„A feleségemet is apám választotta ki. Már tudtam, hogy melyik családból lesz, de három-négy évig nem kommunikáltunk az asszonnyal. Aztán az évek során megszerettük egymást” – magyarázta a Borsnak egy évvel ezelőtt Gáspár Zsolti, aki nagyon is boldog házasságban él.

„Sem a gyerekeim, sem a feleségem nem szeret szerepelni, és nem is vágynak ilyen szinten arra, hogy a középpontban legyenek. Ők ettől félnek, és ettől teljesen elhatárolódtak” – mondta Joshi Bharatnak Zsolti, aki azonban élvezi a népszerűségét, és szeret bohóckodni. Azt sem tagadja, hogy kapott ajánlatokat az elmúlt években, de ő nagyon szereti a feleségét, és meg sem fordul a fejében az, hogy ilyen ajánlatot komolyan vegyen.

„Édesapám nagyon megverne, ha más asszonyokkal elkezdenék flörtölni, vagy kapcsolatba kerülni.”

Gáspár Zsolti feleségét az apja választotta ki neki

Gáspár Zsolti, a Farm VIP műsorvezetője (Fotó: tv2)

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Zsolti Jóban Rosszban

Gáspár csetlő-botló karaktere a Jóban Rosszban sorozatba is bekerült egy rövidebb szerep erejéig. Egy beteget alakított, aki csíkos szatyorral és kiadós, házi koszttal érkezett a flancos Csillagvirág klinikára, hogy ott minden ápolónőnek udvaroljon kicsit. Gáspár régi álma teljesült azzal, hogy szerepelhetett a sorozatban és viccesen úgy fogalmazott: mindig tudta, hogy egyszer felfedezik, aztán tessék, igaza is lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Joban Rosszban 😄 élmény volt , köszönöm szépen 🤗

Gáspár Zsolt (@zsoltgaspars) által megosztott bejegyzés,

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Zsolti hány éves

Gáspár Zsolti kora valamiért nagy talány sok embernek, pedig egy 2019-es őszi interjúban beszélt arról, hogy 44 esztendős, ebből következik, hogy idén októberben 45 gyertyát fújhatott el a születésnapi tortáján. Szintén Joshi Bharatnak árulta el, hogy már elmúlt negyvenéves, de szigorú édesapja bizony még ma is ad neki egy sallert, ha valamit rosszul csinál.  

„Szerintem szükség van rá, sőt jól is esik, mert tudom, hogy legközelebb mit tegyek és mit ne. Igaz, néha bosszant a do­log, de visszaütni soha nem mernék. Azt nem lehet nálunk. A pofon után elgondolkodom, és rájövök, hogy miért kaptam” – magyarázta a már felnőtt Zsolti.

Bár vendéglátást tanult, Gáspár inkább édesapja mellett dolgozott az idősebb Gáspár sertéstelepén.

„Nekünk a mai napig nagyon jó a kapcsolatunk. Mindent megbeszélek az édesapámmal” – mondta Zsolti a tévéinterjúban, hozzátette azt is, hogy úgy érzi, ha most lenne fiatal, csak annyit változtatna az életén, hogy megtanulna angolul és jól úszni.

Gáspár Zsolti feleségét az apja választotta ki neki

Gáspár Zsolti édesapja sertéstelepén dolgozik (Fotó: Fülöp Dániel)

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Zsolti gyerekei

Gáspár Zsoltinak és feleségének összesen három gyereke van, akiket ez nagyobb, fotós anyagban pont egy évvel ezelőtt láthattunk először a Best magazinban. A Farm VIP műsorvezetőnek egy fia és két lánya van, és ahogyan ő fogalmazott, ha a gyereknevelésről van szó, akkor a felesége viseli a nadrágot, nem pedig ő. Legidősebb gyereke, a személyi edzőnek tanuló Gabica 23 éves, egyetlen fia, Nikolasz és ikertestvére, Nikol 19 esztendősek. A két kisebbik gyerek tavaly készült továbbtanulni. Gáspárnak nagyon is büszke rájuk, és szeretne mindent megadni nekik.

„Mindig elmondom nekik, hogy a legfontosabb a család, az, hogy mindig figyeljenek egymásra. Én tudom, hogy a testvér az egyik legnagyobb támasz”– magyarázta a magazinnak egy éve Gáspár Zsolti, aki már a tévében beszélt arról, hogy Nikolasz sokkal visszahúzódóbb, csendesebb személyiség, Nikola nyitottabb, talán bátrabb.

Gáspárnak elmondása szerint az Ázsia Expresszből hazatérve megfordult a fejében, hogy örökbe fogad egy Srí Lanka-i vagy indiai árvát. Végül a Baptista Szeretetszolgálat egyik programjához csatlakozott, amelyen keresztül havi fix összeggel támogatható egy rászoruló, Ázsiában élő gyerek.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Zsolti műsorvezető

Szeptember 2-án jelentette be a TV2, hogy az új műsoruk, a Farm VIP két házigazdája Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti lesznek. Ők ketten az Ázsia Expresszben ismerték meg egymást, amikor egymás ellen küzdöttek.

Gáspár Zsolti feleségét az apja választotta ki neki

Gáspár Zsolti, a Farm VIP műsorvezetője (Fotó: tv2)

„Az Ázsia Expressz forgatása alatt is nagyon sokat beszélgettünk, azóta pedig csak még szorosabb köztünk a kötelék. Olyan, mintha előző életünkben ovistársak lettünk volna” – magyarázta elmélyülten Gáspár Zsolti, amikor kiderült, hogy Demcsákkal közösen vezetik a Farm VIP műsort. Ám ezúttal már nagyon figyel rá Gáspár, hogy ne lépjen át semmilyen határt, mert nem akarja ismét a felesége tenyerét érezni az arcán.

„Egyszer ugyanis megtettem, amikor az Ázsia Expresszben megdicsértem Zsuzsika buláját és olyan sallert kaptam a feleségemtől otthon, hogy a fal adta a másikat. Tényleg csúnya dolog volt tőlem, de mit lehet tenni: a véremben van a bókolás” – mondta. Demcsák egyébként úgy fogalmazott, hogy tiszta, nagyszerű emberi kapcsolat van köztük.

Farm VIP:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top