nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa kiakadt

Demcsák Zsuzsa kiakadt, összehozták a lapok Gáspár Zsoltival

Demcsák Zsuzsa fotóval bizonyítja, hogy Zsolti még a férjével is nagyon jól kijön.

Demcsák Zsuzsa lett a Farm VIP műsorvezetője, Gáspár Zsolti pedig gazdaként segíti a vállalkozó szellemű celebeket. Zsuzsa és Zsolti az Ázsia Expressz alatt ismerték meg egymást, és azóta is nagyon jó a kapcsolatuk. Olyannyira, hogy volt, aki félreértette a közöttük lévő barátságot és munkakapcsolatot – többen megírták, hogy összemelegedtek a forgatások alatt, ezt pedig nem tűrte szó nélkül a műsorvezető.

Két oka van ezen fotó elkészültének. Az első és legfontosabb, hogy elmentünk egy ebéddel megünnepelni a Farm VIP...

Közzétette: Zsuzsa Demcsák – 2020. október 26., hétfő

„Két oka van ezen fotó elkészültének. Az első és legfontosabb, hogy elmentünk egy ebéddel megünnepelni a Farm VIP sajtóvetítését, ahol teljes egészében láthattuk az első részt (hihetetlen jó és vicces lesz, majd november 15-én meglátjátok). A másik, hogy Zsoltot több helyen állították meg és kérdezték, hogy mit jelent az, hogy »összemelegedett« velem, mert az egyik nagy tudású napilap ilyen címmel hozott le egy cikket, melynek az lett volna az értelme, hogy milyen jól tudtunk együtt dolgozni… Tehát másodsorban üzenet mindazoknak, akik még egy ilyen tiszta, nagyszerű emberi kapcsolatról is tudnak undorítóan írni” – írta a közösségi oldalán Demcsák Zsuzsa, aki érezhetően nagyon kiakadt a hamis állítások miatt.

gáspár zsolti demcsák zsuzsa

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa (Fotó: TV2)

Olvass a Farm VIP szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top