nlc.hu
Sztárok

Gáspár Zsolti a Farm VIP-ről

Gáspár Zsolti: Sokan azt gondolják, hogy a celebek könnyen pénzhez jutnak

Hamarosan indul a Farm VIP, Gáspár Zsolti mutatja be a tanyát.

Mint azt mi is megírtuk, hamarosan képernyőre kerül a Farm VIP, aminek Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti lesznek a házigazdái. Adott egy magyar birtok, és két ismert emberekből álló csapat és a feladat: sikeresen teljesíteni a termelési versenyt. A TV2 realityjében a hírességek arra vállalkoznak, hogy fényűző, kényelmes életüket hátrahagyva bő egy hónapon keresztül, a civilizációtól elzárva A Farm VIP birtokán bizonyítsák rátermettségüket, nem mindennapi kihívások elé állítva magukat és csapattársaikat. 

Befutott a műsor első előzetese is:

Ahogy az a videóban látható, Gáspár Zsolti gazdaként tevékenykedik majd, ő segít a sztárversenyzőknek a termelés lebonyolításában, és a napi dolgokban. A teaserben elhangzik, hogy – Zsolti szerint – sokan azt gondolják, a celebek könnyen jutnak pénzhez, ám ez a tanyán egyáltalán nem így lesz, hiszen várhatóan olyan nehézségekbe ütköznek majd, amilyeneket eddig csak dokumentumfilmekben láttak.

Hogy kik lesznek a versenyzők, és pontosan mikor indul a műsor, azt egyelőre nem hozta nyilvánosságra a csatorna.

gáspár zsolti demcsák zsuzsa

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa (Fotó: TV2)

Imádják a nézők a sztáros realityket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top