nlc.hu
Horoszkóp
Ha Bika vagy, erre figyelj a kapcsolat kezdetén

5 hiba, amit a Bika rendszeresen elkövet párkapcsolatban

Ha csillagjegyed vagy a párodé Bika, nektek szól ez az útmutató. A felsoroltakon lehet változtatni, és ha hosszú távra terveztek, szükséges.

Időnként nem elég a lángoló szerelem. A rózsaszín szemüveg mellett lehetnek mindkét félnek olyan húzásai, amikor azt mondja a másik: ebből elég. Ha az alapvető értékeitek egyeznek és szeretnétek közös jövőt, beszéljetek a problémákról. Az alábbi öt hiba egyike sem olyan, amit ne tudna egy szerelmespár megoldani.

pár földön vekve

Fotó: Pixabay

1. Túlzottan makacs

Nehezen köt kompromisszumot, ami pedig egy párkapcsolatban elengedhetetlen. Ha nem tanul meg Bika jegyű párod engedni olykor a vágyaiból, vagy elismerni az igazad, nehéz időknek néztek elébe. Tudatosíts benne, hogy az egyensúly rajta múlik, ha szeretne veled maradni.

2. Lassan megy bele

Mindenbe, ami egy párkapcsolatban előremozdulást jelent. A lassú dolgok nem feltétlenül rosszak, de egy idő után furcsa lehet, ha csak a kezedet szorongatja, és közben majd’ kiugrik a nadrágjából. Sokára mondja ki azt is, ha szeret és a számára fontos személyek bemutatását is húzza-halasztja. Ha türelmetlen vagy, esetleg nem elég magabiztos, azt hiheted, veled van a baj: ez pedig további vitához, veszekedéshez vezet.

3. Nem érzi magát biztonságban

Ami egy kezdődő kapcsolatban nehéz lehet a másik fél számára. Mindketten szabadságot, saját teret akartok, de ezt ő könnyen félreérti. Ahelyett, hogy kérdezne, magában elméleteket gyárt. A föld jegyű Bika számára a biztonság a legalapvetőbb igény. Ha nem tudod vele megbeszélni, majd kezelni a bizalmatlanságát, akár a kapcsolat végét is jelentheti.

4. Haragtartó

Nagyon nyugodt természetű, tényleg nem könnyű kihozni a sodrából. Viszont ha ez megtörtént, éktelen haragra tud gerjedni. Az érzelmeket sokáig dédelgeti magában, és kiváló memóriájával együtt ez egy olyan párosítás, ami nincs egyikőtök hasznára sem. Pontosan emlékezni fog, mivel húztad fel, és a későbbiekben többször a fejedhez vágja majd.

5. Tart a változástól

A biztonság, a nyugalom, a kényelem alapozza meg életét. Ezért lép lassan a kapcsolat egyre magasabb szintjére, és néha ezért nehéz vele spontán dolgokat csinálni. Tudni és érteni szeretne mindent, felkészülni a váratlan helyzetekre. Teljesen persze semmire nem lehet, de ha bármit tervezel vele, hass érvekkel rá. Ha látja, hogy a megtervezett lépéseken kívül sincs veszély, egyre jobban bízik benned, és ő is belelazul az életbe.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top