nlc.hu
Sztárok

Édesapját gyászolja Kandász Andrea

Édesapját gyászolja Kandász Andrea

A TV2 műsorvezetője az Instagram oldalán írta meg, hogy édesapja elhunyt.

“Apcim forever ! Nem tudom elhinni, hogy ez velünk történik …elmentél… Apcim! Emlékszem….Felemelsz… A nyakadba.. Nem tudsz úszni, de vagány vagy, mint mindenben. Imádod a vizet és tudod,hogy én jól úszom. És akkor lemész a Balcsiban a víz alá, mint Poszeidon emelkedsz hatalmas erőddel, hogy én nagy szaltót ugorhassak. És mindketten rákészülünk, nagy levegő, kiemelkedés, elrugaszkodás és ugrás…boldog vagyok és lemerülök és kiemelkedem és elkapsz és újra a nyakadba emelsz… Ez a mi játékunk, a mi nagyon boldog jatékunk. Ez a pillanat csak a miénk… Most már örökre csak a miénk!
Sokkban vagyok, összetört a lelkem! Elment ! Apum! Az erős , az okos ,az edző, a bíró, az apa, szerelmetes társa anyumnak 60!!!, 60 éven át!!! Imádott nagypapija Lolámnak, egyetlen szeretett fiús apukája férjemnek, erinek, aki ma is imádja, szereti, felnéz rá, ahogy 25 éve minden nap. Apcim ! szeretsz élni, tudsz élni, fogsz élni… (…) Feltételek nélkül tudtál szeretni minket. Születésem pillanatától királylányként szerettél, mindig önbizalmat adtál nekem és az unokádnak egyaránt. Akinek oda lehetett huppanni az ölébe , vagy a Balcsiban beugrani a nyakába egy csukafejesre és úgy éreztem, éreztük, hogy csodás a világ akkor is, amikor kudarcok értek . Amikor neked is lehetett volna sokkal fontosabb dolgod .De Neked mi voltunk a legfontosabb dolgod… Apcim! Most még el nem tudom képzelni , hogy hogyan élem túl, de tudom, hogy segítesz benne, ahogy mindigis kiemeltél a vízből, a mélyből…. Imádlak! Mindörökké!
Nincs több szó! Ölelés!” – írta Kandász Andrea, és számos, édesapjával közös családi képet posztolt. 

Édesapját gyászolja Kandász Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top