nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marika a háborúról

A háború ellenére is fellépne Oroszországban Oszvald Marika

Már éppen jegyeket vett a társulat Oroszországba, amikor kitört a háború.

Nagyon sok munkája van Oszvald Marikának, aki érzi, hogy lassabban mozog, mint korábban, de nem akar ez ellen küzdeni. Több darabban is játszik egyszerre, de nemcsak Magyarországon, a társulat ugyanis ellátogat Erdélybe, illetve Szentpéterváron is felléptek volna. Éppen a repülőjegyeket akarták lefoglalni, amikor megtudták, hogy háború van a szomszédban.

„Mi arra gondoltunk, akkor is megyünk, miért ne mennénk, hát ott nincs háború. Egy nőnapi, nemzetközi gálaműsor lett volna. Úgy gondoltuk, majd megyünk, de leálltak a repülők. Tanakodtunk, hogy elmegyünk Finnország felé, de az se jött össze. Az apám azt mondta, hogy nagyot csalódott bennem, mert a tengeralattjárót nem próbáltam meg” – mesélte a színésznő a Reggeli adásában.

Oszvald Marikát semmi nem tántorítja el a fellépéstől, azt mondja, hogy ha nem zárták volna le a légteret, és lehetősége lenne rá,  a jelenlegi háborús helyzet ellenére is elindulna.

„Nagyon sok olyan helyen voltam, ahol krízis helyzet volt. Izraelben is volt olyan, hogy szóltak, majd ledobják a vegyi fegyvert és mindenki meghal. Akkor is kimentem, nem pánikolok” – teszi hozzá.

Arra a kérdésre, hogy mit szól az egy hete kirobbant háborúhoz, komor arccal válaszol. „Egészen meg vagyok rendülve, borzalmas, nem találok szavakat. Olyan érzés, mintha álom lenne, nem velünk történne. Annyira örültem, hogy a világháborúk alatt nem éltem, reméltem, hogy az emberiség kicsit megnyugszik, de ez az irigység mindent elront a világban.”

Oszvald Marika háború fellépés

Oszvald Marika (Fotó: RTL)

Oszvald Marika áprilisban tölti be a hetvenet, de nem készül nagy ünnepléssel, mert – ahogy mondja – számára minden nap öröm, ezért nem vágyik külön bulira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top