nlc.hu
TV-sztárok
Cápák között: üzletember kért pénzt

Milliomos üzletember kért pénzt új vállalkozásához a Cápák között befektetőitől

Szennyvízből készítenek tisztítószereket.

Vasárnap este véget ért a Cápák között negyedik évada, de a rajongóknak nem kell sokáig várniuk a folytatásra, hiszen a csatorna bejelentette, hogy várja a vállalkozók jelentkezését. Az utolsó részben voltak tortából készült finomságok, de szennyvízből gyártott tisztítószer is – írja a Pénzcentrum

Elsőként Bashin Sunny mutatta be az ötletét: az indiai származású környezetmérnök 25 éve tervez és épít szennyvíztisztító telepeket Magyarországon. A milliomos vállalkozó szennyvíziszapból állít elő értékes termékeket. Világszabadalommal bíró technológiájukkal képesek vízzé és ecetsavvá alakítani azt, amiből némi növényi adalékanyaggal háztartási tisztítószerek készülnek.

cápák között

Fotó: RTL Klub

A vállalkozás bővítéséhez 175 millió forintot kért a befektetéséhez, amihez ő szintén 175 millióval járulna hozzá. A kiskereskedelmi ár 900 és 1200 forint között mozog, több mint 50 százalékos árréssel dolgoznak. Azt is elárulta, hogy tavaly 150 ezer terméket adtak el, ám egyelőre nem nyereséggel dolgoznak, sőt, a cég 2018-as indulása óta 250 milliót buktak. 

A Cápák között befektetői közül senki nem érezte úgy, hogy számukra ez egy jó biznisz, a legtöbben azzal érveltek, hogy az a géppark és technika, amivel most rendelkeznek, tökéletesen elég az induláshoz. Mint kiderült, az üzletember nem ért a marketinghez, leginkább ehhez kérné a pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top