nlc.hu
Aktuális
Teszteld és próbáld ki az új villanyautókat

Teszteld és próbáld ki az új villanyautókat

Ha kipróbálnád, milyen érzés elektromos autót vezetni, és gurulnál egyet Budapest belvárosában, akkor regisztrálj máris, és teszteld a legújabb fejlesztést. Ha már próbáltad a Bubit, a közösségi autóbérlést is imádni fogod. Hamarosan indul a GreenGo próbatesztje.

45 elektromos autót kínál a GreenGo hazai startup azoknak a budapestieknek, akik “reális alternatívát keresnek a nehézkes belvárosi tömegközlekedésre, fáznak már a Bubin, nem akarnak drága pénzen saját gépjárművet fenntartani, vagy csak fáj a szívük, ha marokszám dobálják a százasokat a parkolóautomatákba”.

A GreenGo közösségi autóbérlés mobilapplikáció/weboldal segítségével működő car-sharing szolgáltatás. Az autókat az Árpád-híd – Hősök tere – Baross utca – Rákóczi híd – Bocskai út – Alkotás út – Óbuda által határolt kerületekben kölcsönözheted, és okostelefonra töltött applikáción keresztül foglalhatod le. A bérleti díjat pedig a használat után teljesen automatikus módon fizetheted ki bankkártyáddal.

Az autók folyamatos kapcsolatot tartanak a központtal, műholdakkal és a bérlők applikációval. A szolgáltatáshoz, mindössze három egyszerű lépéssel bárki csatlakozhat:

  • töltsd le a mobilalkalmazást az áruházból
  • regisztrálj
  • mutasd be személyesen azonosító okmányaidat – jogosítvány, személyi igazolvány – a Király utca 16. szám alatt található GreenGo irodában.

A regisztrációs díj 5900 forint, a havi díj 990 forint. A bérlés percdíja 65 forint, parkolni – a bérlés ideje alatt – 15 forintért lehet percenként. A maximális napi díj 19 500 forint, ennél többet a rendszer nem terhel a megadott bankkártyára – tudta meg a Vezess.hu.

Indul a GreenGo próbatesztje
Indul a GreenGo próbatesztje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top