nlc.hu
Család
Palácsik Lilla és Visváder Tamás második gyerekének neve

Palácsik Lilla és Visváder Tamás megtalálták születendő fiuknak a tökéletes nevet

Sokáig gondolkoztak második fiuk nevén.

Márciusban osztotta meg a nyilvánossággal Palácsik Lilla és Visváder Tamás, hogy hamarosan bővül a családjuk. Pár héttel ezelőtt az is kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt Vajna Timi húga, ám a nevéről egészen eddig nem beszéltek. Lilla azonban egy posztban elárulta, hogy hívják majd második gyermeküket.

Visváder Tamás Palácsik Lilla

Fotó: Instagram

„Sziasztok! Ma egy fárasztó de annál szebb napon vagyok túl. Reggeltől gyerekeket fotóztam, utána siettem haza, hogy végre Noahval és Tamással legyek, na meg persze hogy belebújhassak a kedvenc, kényelmes papucsomba. Őszinte leszek az első várandósságom alatt nem is ismertem a lábdagadás “fogalmát”, most viszont naponta szembesülök vele. De sebaj, nincs az a nehézség ami el tudná nyomni azt a csodás érzést, hogy sosem vagyok egyedül. Hiszen ott van egy csöpp kis élet a szívem alatt. Képzeljétek úgy néz ki, hogy megtaláltuk a tökéletes nevet! Visváder Ábel” – írja Lilla az Instagram-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top