nlc.hu
Trend

A 2022-es MET-gála rémálomruhái

Karneváli giccs, kibelezett flamingó – rémálomruhák a MET-gála vörös szőnyegén

Rengeteg csillogás – de hol van a „glamour”? Emily Ratajkowski vezeti a legrosszabbul öltözött MET-gála sztárok hosszú listáját, szinte meztelen karneváli megjelenésében. Míg Katy Perry szinte minden porcikáját lefedte egy nagyon szűkös ruhában.

Elérkezett május első hétfője – ami azt jelenti, hogy végre itt a Met-gála. Az évenkénti sztárbál, amelyre a New York-i Metropolitan Museum of Art helyszínén kerül sor, az év egyik legtöbbet emlegetett és áhított eseményévé vált. Egyesek szerint a divat legnagyobb estélyének titulált rendezvényen több tucat szupersztár vett részt, a gálának a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour (72) adott otthont. Az idei esemény témája a „Gilded Glamour” volt, amely a New York-i aranykort idézi.

Minden év május első hétfőjén Hollywood legnagyobb hírességei pazar és extravagáns ruhákban lépkednek a vörös szőnyegen. És bár néhányan komolyan kitettek magukért, már ami a megjelenésüket illeti, mások igencsak mellényúltak – köztük Camila Cabello, Sarah Jessica Parker, Billie Eilish, Kylie Jenner, Cara Delevingne és Gemma Chan is.

A leg-leg-leg ruhákról már írtunk, most jöjjenek a legrosszabb választások. A bizarr szerkezetű ruháktól a csupa bőr megjelenésig nem volt hiány a rémálom-kreációkból a MET-gála vörös szőnyegén.

A 30 éves Ratajkowski a MET-gála legrosszabbul öltözöttek élén áll egy majdnem meztelen karneváli megjelenéssel. Szivárványos gyöngyös felsője alig rejtett valamit, míg fodros, színes szoknyája gondoskodott arról, hogy minden figyelem rá irányuljon. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a külsőt viselhetem” – mondta Ratajkowski Versace-költeményéről, amelyet korábban Yasmeen Ghauri modell viselt 1992-ben egy kifutón.

Ratajkowski a MET-gálán

Emily Ratajkowski Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

A 24 éves Kylie Jenner viszont menyasszonyi ruhát viselt az eseményen, amit hátrafelé mutató baseballsapkával és fátyollal párosított.

Kylie Jenner a Met-gálán

Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

A 37 éves Katy Perry fekete-fehér, nagyon szűkös ruhát viselt a bálban; az apró egyvállas szett látni engedte lábait.  

katy perry a met-gálán

Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

A legnagyobb meglepetést talán a mindig stílusos Sarah Jessica Parker fekete-fehér, hátborzongató gingham ruhája okozta, amit az 57 éves sztár egy hatalmas fejfedővel párosított. A megjelenésével minden bizonnyal elérte, hogy minden tekintet rá szegeződjön. A Vogue szerint a színésznő ruhája tisztelgés Elizabeth Hobbs Keckley előtt – aki a Fehér Ház első fekete női divattervezőjeként írt történelmet. „A fátylat az aranykor gazdagsága és dekadenciája ihlette” – mondta Phillip Treacy tervező, miközben Jessica Parker drámai kalapjáról beszélt.

Sarah Jessica Parker a Met-gálán

Sarah Jessica Parker. Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

A végére hagytuk a legrémesebbet. Az 53 éves Wendi Murdoc producer tollas, rózsaszín ruhát viselt, mintha csak egy kibelezett flamingót húzott volna magára.

 

wendi murdoch a met-gálán

Wendi Deng Murdoch (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top