nlc.hu
Trend

Blake Lively MET-gálás Versace ruhája

Órákig találgatták, mi lehet Blake Lively MET-gálás ruhájának a titka – mutatjuk!

Ryan Reynolds is el volt ájulva felesége ruhája láttán.

Nem fukarkodott divattörténeti pillanatokban az idei MET-gála, mind közül kiemelkedett azonban Blake Lively estélyi ruhája, aminek furfangos kialakításán órákig tanakodtak, akik csak az esemény fotóit látták. Donatella Versace nem kizárólag őt öltöztette az estélyre, de ezzel az alkotásával nagyon magasra tette a lécet, annyi szent.

A szemünk láttára átalakuló ruhákon máskor is ámuldozhattunk már, a vörös szőnyeges események esetén nem ritkák az ilyen performanszok, gondoljunk csak a 2019-es MET-gálára, ahol Zendaya Hamupipőke ruhája kezdett világítani, Lady Gagáról pedig 4 részletben hullott alá a textil. Blake Lively esetén azonban most valami egészen más történt.

Blake Lively 2022 Met gála

Blake Lively ruhája a 2022-es MET-gálán (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

A színésznő eddig is híres volt káprázatos ruhakölteményeiről, melyek önmagunkban is hibátlan választások, rajta pedig egyenesen fejedelmien mutatnak, 2018-as MET-gálás szettjét például a mai napig emlegetik, pedig akkor még bugyi sem volt rajta.

Az idei gálán különösen nagy figyelem hárult Livelyre, ugyanis ő volt az est egyik háziasszonya, amikor pedig a fotósok és a vörös szőnyeghez sereglett rajongók hada meglátta Versace ruhájában, hatalmas ováció tört ki. A kristályokkal, metálos fényű bőr darabkákkal, flitterekkel gazdagon ékesített, a réz három árnyalatában ragyogó estélyi ruhát a hatalmas masnival rögzített uszály csak még extravagánsabbá tette, és valójában ha csak ennyi lett volna az egész, már akkor sem szólhatott volna senki semmit.

Blake Lively 2022 Met gála

Ryan Reynolds és Blake Lively (Fotó: Theo Wargo/WireImage)

Ám Donatella Versace és csapata nem érték be ennyivel: a hatalmas uszály részben lecsatolható, részben kibontható módon pillanatok alatt egy türkiz látomássá változott át, amiről mi, többiek jó darabig csak találgathattuk, miként lehet mindezt pikk-pakk megtenni.

Blake Lively 2022 Met gála

Blake Lively ruhája a 2022-es MET-gálán (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Blake Lively 2022 Met gála

Blake Lively ruhája a 2022-es MET-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Nos, szerencsére azóta már fény derült rá, mutatjuk mi is a csodás ruhaátváltozást, amely Ryan Reynoldsot is lenyűgözte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top