nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti élete nagyon megváltozott

„Teljesen sosem jöhet rendbe minden” – Szabó András Csuti őszintén beszélt az érzéseiről

Van, ami már soha többé nem lesz ugyanaz.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina az év elején vetettek véget a házasságuknak. Habár nehéz hónapok következtek mindkettőjük életében, a boldogság lassan rájuk talált. 

szabó andrás csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

Természetesen mind a ketten igyekeznek megoldani, hogy a gyerekek, a 3 és fél éves Medox és a 2 éves Nina minél kevesebbet érzékeljenek a feszültségből. Csuti áprilisban bejelentette, hogy ismét rátalált a szerelem, ahogy korábban Edinára is. Azóta mozaikcsaládként funkcionálnak, és most ezzel kapcsolatban nyilatkozott a celeb a Blikknek

„A gyerekek szempontjából abszolút megvan a közös nevező, és elképesztően büszke vagyok erre. Edinával mindketten tudjuk, az a legfontosabb, hogy szerető anyukájuk és szerető apukájuk legyen – mondta a napilapnak Csuti. – Boldog vagyok és kiegyensúlyozott, ám teljesen sosem jöhet rendbe minden. Száz százalékban akkor lennék boldog, ha annyit kapnék a gyerekeimből, mint korábban. Ezen nem lehet már változtatni, de minden más tökéletesen rendben van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top