nlc.hu
Aktuális
Meghalt egy 14 éves kislány a Balatonnál

Újabb tragédia a Balatonnál: meghalt egy 14 éves lány

Miután kijött a vízből, arra panaszkodott, hogy rosszul van, és ugyan kórházba szállították, az életét nem sikerült megmenteni.

A Ripost információi szerint tragédia történt egy osztálykiránduláson a Balatonnál, meghalt egy 14 éves lány.  A gyerekek éppen strandoltak, és semmi jele nem volt annak, hogy baj lenne, amíg a lány ki nem jött a tóból. „Fájlalta a gyomrát meg a fejét, kiabált, majd hörgött. Azt hitték, hogy viccel” – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő illető. 

A lányt ezután mentővel szállították kórházba, aki hétfőn hajnalban a kórházban az orvosok minden igyekezete ellenére meghalt. Az informátor állítása szerint másfél liter vizet találtak a lány tüdejében.

Újabb tragédia a Balatonnál: meghalt egy 14 éves lány

 

Mint arról mi is beszámoltunk, június első hétvégéjén két tizenéves fiú tűnt el a Balatonban. Napokon át keresték őket, míg végül a balatoni vízi rendőrség közölte, hogy megtalálták a holttestüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top