Aktuális

Ez történik ma, Jim Carrey szülinapján

Budapesten kedden reggel 07:24-kor kel fel a nap, és 16:24-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 17.

Ezen a napon:

395-ben a Római Birodalom kettészakadása keleti és nyugati birodalmakra. 1957-ben bevezetik a lottót Magyarországon.1962-ben Jim Carrey születésnapja. 1991-ben megindul a “Sivatagi Vihar hadművelet” a Kuvaitot megszállva tartó Irak ellen. Válaszul Szaddám Huszein Scud rakétákkal támadja az Egyesült Államokkal együttműködő Szaúd-Arábiát és Izraelt. 1994-ben teljessé válik az amerikai GPS helyzetmeghatározó rendszer.

Ez történik ma, Jim Carrey szülinapján

      

A nap mottója:

“Hogyan győzhetnél, ha én nem párbajozom?”

– A vakond című film

Névnap:

Január 17-e Antal, Antónia, Anton, Antos, Aszter, Leonetta, Oros, Rexana és Roxán napja.

Január 17-én született:

Benedek István író, Jim Carrey színész, Tóth Gabi énekesnő.

Időjárás:

Kedden délelőtt délen, délnyugaton lehet hószállingózás, gyenge havazás, másutt pedig hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Többfelé élénk, nyugaton, északnyugaton erős lesz az északias szél. Délután +2, –5 fok között alakulhat a hőmérséklet. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Ne azt keresd, ki a hibás, inkább koncentrálj a békére. Arra a mély nyugalmi állapotra, amelyre már napok óta vágysz, de még nem volt bátorságod elindulni felé.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top