nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegy nehezen kiismerhető

Ez a 4 csillagjegy nehezen kiismerhető

Gyakran összezavar a párod, a barátod, vagy a főnököd viselkedése? Lehet, hogy a csillagjegye az oka a kiismerhetetlenségének.

Sosem tudod, hogy mi fog következni, hogyan reagál a következő pillanatban? A csillagjegyek viselkedését ugyanis nagyban befolyásolhatja, hogy milyen minőség és milyen elem uralja…

Csillagjegyek és a kiismerhetőség

(Fotó: Getty Images/sarayut)

Bika

A Bika jegy a föld elemhez tartozik és szilárd, fix minőségű, mindez már sokat elárul róla. Például azt, hogy rémesen makacs. Ha valamit a fejébe vesz, biztosan véghez viszi, de nem kürtöli világgá a terveit. Sőt előfordul az is, hogy nem teljesen azt mondja, amit gondol. A párkapcsolatokban hajlamos nem kimutatni a szeretetét, legyen az akármilyen erős. Nagyon gyengéd szívű, de ezt gyakran leplezi, így nehéz őt kiismerni.

Oroszlán

A szilárd minőségű, tűz elemű Oroszlán az egyik legnehezebben kiismerhető csillagjegy. Extrovertált, a bulik lelke, a táncparkett ördöge, a mindennapokban azonban gyakran visszahúzódó, mintha álarcot viselne. Hiába a társaság középpontja, aki imádja a figyelmet, szüksége van az egyedüllétre is, ahhoz, hogy feltöltődjön. Ez a kettősség gyakran összezavarja az embereket. A viselkedése igazán tanulságos, hiszen senkit sem lehet beskatulyázni, az Oroszlánt pedig főleg nem.

Skorpió

A Skorpió szilárd minőségű, víz elemű jegy, aki tele van tele rejtélyekkel. Nagyon mély érzésű, ám ezt nem mindig mutatja ki. Erős az érzelmi intelligenciája, de jól megválogatja, hogy ki előtt nyílik meg. És könnyen bezárkózik, ha megsértik vagy veszélyben érzi magát. Pontosan ettől annyira kiismerhetetlen, hiszen az egyik pillanatban nagyon közel engedi a többieket magához, a másikban pedig teljesen kizárja őket. A vele való kapcsolat kulcsa a hűség, a megbízhatóság, csak így maradhat meg sokáig a mély lelki kapcsolat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top