nlc.hu
Szűrd ki cikkek

Terhes világsztárok 2022-ben

Bébibumm: 7 világsztár, aki 2022-ben jelentette be a terhességét

Idén a várandós sztárok között vannak nagycsaládosok és első gyerekes szülők is. Mutatunk olyan hírességeket, akik 2022-ben jelentették be a baba érkezését.

Nehéz lesz a tavalyi bombasztikus sztárterhességeket felülmúlni, emlékezzünk csak Kylie Jenner és Travis Scott második gyermekének születésére, vagy a várandós Jennifer Lawrence gyönyörű pocakos sétájára a vörös szőnyegen! De azért 2022-ben is mindent elkövetnek a sztárok, hogy ne maradjunk bébibumm nélkül idén sem.

Kate Mara és Jamie Bell

 

Kate Mara és Jamie Bell második közös gyermeküket várják! Július 10-én Mara az Instagramon jelentette be az örömhírt. „Hárman vagyunk ezen a képen” – írta egy képhez, amelyen a pár kézen fogva látható egy nemrég Londonban tett kiránduláson. Mara és Bell 2017 óta házasok és 2019 májusában köszöntötték első közös gyermeküket, bár úgy döntöttek, hogy kislányuk nevét titokban tartják. Bellnek egy közös fia is van az exfeleségével, Evan Rachel Wooddal.

Zawe Ashton és Tom Hiddleston

Zawe Ashton és Tom Hiddleston

Zawe Ashton és Tom Hiddleston (Kép: Getty Images)

Zawe Ashton színésznő az első gyermekét várja vőlegényével, Tom Hiddlestonnal. Ashton akkor jelentette be, hogy várandós, amikor június 29-én New Yorkban megosztotta a kulisszák mögül a vörös szőnyegre való felkészülését új filmje, a Mr. Malcom listája vetítésére. A 37 éves Ashton és a 41 éves Hiddleston a Betrayal című darabon való munka során ismerkedtek meg 2019-ben, amely először a West Enden debütált, mielőtt átkerült a Broadway-re. Kapcsolatukat 2019-ben erősítették meg, és a 2021-es Tony-díjátadón debütáltak a vörös szőnyegen. Idén június elején aztán kiderült az is, hogy a pár eljegyezte egymást, miután Ashtont egy gyűrűvel látták a 2022-es BAFTA-gálán.

Kelly Osbourne és Sid Wilson

Kelly Osbourne az első babáját várja. A várandósságról szóló nagy hírt az Instagramon egy szelfivel jelentette be, amelyen az ultrahangja látható még májusban. „Tudom, hogy nagyon csendes voltam az elmúlt hónapokban, így gondoltam, megosztom veletek, hogy miért… Végre bejelenthetem, hogy anya leszek” – írta a képaláíráshoz. „Azt mondani, hogy boldog vagyok, nem elég kifejező. Extázisban vagyok!”

Osbourne 2022 februárjában az Instagramon erősítette meg kapcsolatát a Slipknot zenészével, Sid Wilsonnal. „23 év barátság után nem tudom elhinni, hogy hova jutottunk – írta a közös fotójukhoz, amelyet Valentin-napon posztolt. – Te vagy a legjobb barátom, a lelki társam és annyira mélyen szerelmes vagyok beléd, Sidney George Wilson.”

Elengedhetetlen vizsgálat: TORCH

A várandósság alatt a magzatot kárósító mikroorganizmusokra a TORCH betűszót használják. Ezek a fertőzések a születendő gyermek maradandó károsodását (pl. süketség, vakság, idegrendszeri zavarok), és akár a magzat méhen belüli halálát is okozhatják. A SYNLAB-nál van lehetőség arra, hogy bővített vizsgálat során az anyai fertőzések/védettség kiderüljenek (a vizsgálat nem alkalmas a magzati fertőzöttség kimutatására). A TORCH szűrővizsgálatot érdemes még a tervezett terhesség előtt elvégezni a szerológiai státusz tisztázása érdekében

Michelle Williams és Thomas Kail

Michelle Williams terhesen a vörös szőnyegen

Michelle Williams várandósan (Kép: Getty Images)

Michelle Williams férjével, Thomas Kaillel második közös gyermekükkel várandós. A 41 éves színésznő így nyilatkozott erről: „Ahogy telnek az évek, az ember valahogy azon tűnődik, hogy mit tartogatnak még számunkra. Izgalmas felfedezni, hogy valami, amire vágysz, újra, még egyszer elérhető.” Williams és Kail első kisfia 2020-ban született. A Dawson’s Creek (Dawson és a haverok) sztárjának már van egy 16 éves lánya a néhai Heath Ledgerrel való korábbi kapcsolatából. A Tony-díjas rendező Kail és Williams eredetileg a Fosse/Verdon című film forgatása során ismerkedtek meg, és 2020-ban házasodtak össze.

Danielle Panabaker és Hayes Robbin

Danielle Panabaker január 19-én jelentette be, hogy férjével, Hayes Robbin ügyvéddel második közös gyermeküket várják, és egy szelfit posztolt az Instagramra, majd azt írta: „Nem tudom tovább magamban tartani, lapozz, hogy lásd, mitől mosolygok folyamatosan!” Első gyermekük 2020 áprilisában született.

Rihanna és A$AP Rocky

Rihanna terhesen

Rihanna nem rejtette el a terhességét (Kép: Getty Images)

Rihanna első gyermekével lett várandós idén, az apa: A$AP Rocky. A People magazin január 31-én erősítette meg a hírt, miután a pár közzétette az énekesnő pocakjáról készült fotót. Rihannát és A$AP Rocky-t már évek óta egy párnak tekintik, bár hivatalosan a kapcsolatukat csak 2020-ban erősítették meg. Ám 2021 májusában A$AP Rocky már úgy emlegette Rihannát az interjúkban, mint élete szerelmét. Az énekesnő egy régebbi interjúban elárulta, hogy három-négy gyereket szeretne, úgyhogy ez az első baba jó eséllyel nem az utolsó lesz, és látjuk még pocakkal Rihannát a következő években.

Shay Mitchell és Matte Babel

Shay Mitchell és Matte Babel, akik már az Atlas nevű kislány szülei, február 7-én jelentették be a nagy hírt az Instagramon. „Nem tehetek róla, de úgy gondolom, hogy az univerzum végig ezt tervezte, tudván, hogy szükségem lesz túlvilági örömre, hogy tompítsam az életem egyik legfontosabb emberének elvesztését – írta Mitchell egy gyönyörű babapocakos fotóhoz, utalva nemrég elhunyt nagymamájára. – Mégis, ez a bizonyíték arra, hogy a szerelem, az élet és a veszteség egyszerre is létezhet. Nagyi, mindennap hiányzol. Kislányom, annyira várjuk már, hogy megismerhessünk!”

Ha babát tervezel, menj szűrővizsgálatra!

Ha 35 év alatti panaszmentes nő vagy, aki babát tervez, akkor a SYNLAB Családtervező csomagját neked találták ki. A vizsgálatsor magában foglal általános vizsgálatokat (vérkép, vércukor, máj-és veseműködés, ionok, vas-és zsíranyagcsere), gyulladással (CRP, süllyedés) és véralvadással (prothrombin, APTI) összefüggő méréseket, a pajzsmirigy (TSH) és nőihormon-háztartás vizsgálatát (LH, FSH, prolaktin, ösztradiol, progeszteron), illetve az inzulin rezisztencia esetleges fennállásának kimutatását (éhgyomri vércukor és inzulin szintek). A csomag része a sikeres teherbeeséshez és a köztudatban úgynevezett „magzatvédelemhez” is szükséges D-vitamin, B12 és folsav szintjének vizsgálata is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top