nlc.hu
Trend
Akciós ruhák, amik ősszel is divatban lesznek

A leárazások legjava: akciós ruhák, amik ősszel is divatban lesznek

Mutatjuk, mit érdemes levadászni akciósan, amit majd az őszi-téli szezonban is szívesen fogsz hordani.
leárazások őszi divat divattipp ruha akció

Ezerrel pörögnek a leárazások, halomnyi nyári ruhácska várja még mindig, hogy legalább töredékáron hazavigyük. Ám augusztus derekára már lássuk be, a jó idős ruhatár pipa, sokkal hasznosabb lenne, ha az őszi szezonra tudnánk a hiányzó darabokat olcsóbban beszerezni. Azt ugyan nem ígérjük, hogy pufidzsekikkel lesznek tele az üzletek, ám tény, hogy a kínálatban jócskán van, ami divatos lesz pár hónap múlva is.

Élénk színek

Az élénk színeknek nem kell búcsút mondani nyár végén, egy ideje az őszi-téli szezonoknak is meghatározó elemei a vibráló árnyalatok, továbbra is bátran vegyítsétek őket. A zöld, pink és sárga színek most különösen népszerűek, érdemes helyet találni számukra az őszi ruhatárban is.

Kötött V-nyakú pulóver - Mango - 7 995 Ft helyett 6 595 Ft
Megnézem
Összes kép (5)

Miniszoknyák

Elég a papucs helyett zárt cipőre váltanod, kedvenc miniszoknyáidat nyugodtan hordd majd ősszel is, abszolút divatban lesznek. Mivel a nyári kollekciók dugig voltak velük, jó eséllyel találhatsz most mutatós darabokat töredékáron, mutatunk mi is párat közülük, amiken megakadt a szemünk.

Kockás miniszoknya - Reserved - 6 995 Ft helyett 2 995 Ft
Megnézem
Összes kép (5)

Virágok

Ha valamiről, hát a virágmintákról biztosan elmondható, hogy szezonokon átívelően a divatos. Nincs évszak, ami valamilyen méretben, színben ne dolgozná fel őket. Épp emiatt egy jól szabott, stílusunkhoz illő virágos ruhát, amíg csak az anyaga bírja, boldogan viselhetünk. Ha biztosra akarunk menni, a sötétebb színekkel dolgozó minták lehetnek kedvünkre, ám a könnyed pasztelleket, vidám színeket sem érdemes száműzni ősszel: árnyald az összhatást a blézered, kardigánod színével, húzz hozzájuk majd egy mutatós bokacsizmát és máris kész a tökéletes őszi szett.

Hosszú sifonruha - H&M - 9 995 Ft helyett 4 995 Ft
Megnézem
Összes kép (5)

  

Szövetnadrágok

Igen, imádjuk mi is a farmereket, de mennyivel elegánsabb egy szövetnadrágba bújni! Szivarnadrágtól a loose fazonokig számos típus elérhető, így könnyen találhat mindenki az elképzeléseinek megfelelő darabot. Nézelődni pedig most is érdemes, a leárazottak közt könnyen ráakadhatunk még a tavaszból itt maradt példányokra.

Öves culotte nadrág - Mango - 9 995 Ft helyett 6 995 Ft
Megnézem
Összes kép (5)

Blúzok

Hála az égnek, hogy nemcsak crop topokkal vannak tele a boltok, őszbarát blúzokat, ingeket is találunk, afféle alapdarabokat, amik látványra csinosak, fazonra időtállók, így most akciósan pláne megéri levadászni őket. Persze csak akkor, ha tényleg szükségünk van rá.

Válltöméses farmering - Mango - 15 995 Ft helyett 3 995 Ft
Megnézem
Összes kép (5)

Blézerek

Ősszel is tartja majd magát a blézerek divatja, népszerűek maradnak a a könnyed tweed zakók, az oversize fazonok és az ujjatlan mellényfazonok is. A szivárvány bármely színében választhatjuk őket, mi több, az élénk változatok különösen kedveltek maradnak. Persze érdemes előttük az alaptípusokat beszerezni, hogy egy jól variálható, és emiatt jól kihasználható ruhatárad legyen.

Csíkos kosztüm blézer - Mango - 27 995 Ft helyett 12 995 Ft
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top