nlc.hu
Trend

Visszatérnek a csípőfazonú miniszoknyák

Megosztó ruhadarab jön újra divatba. Mit fog szólni hozzá Beyoncé?

A Miu Miu kifutóján tértek vissza a kétezres évek extrán rövid miniszoknyái.

Egyre-másra térnek vissza a kétezres évek elejének divattrendjei, a crop topok és aszimmetrikus felsők után itt vannak az Y2K éra alig takaró miniszoknyái is. A Miu Miu most bemutatott, 2022-es tavasz-nyári kollekciójában jelentek meg a fazonok, amiktől annak idején a lányos anyák szeme szikrát szórt, hisz nem elég, hogy a csípőcsontig nem értek fel, de a fenék alá sem értek le túlzottan. Persze ahogy annak idején Beyoncé és Paris Hilton népszerűsítette a trendet, úgy most Bella Hadid és Emily Ratajkowski is fogja majd, megteremtve a lehetőséget, hogy egy újabb generációnyi anya fogja a fejét a ruhaboltokban.

Extra rövid miniszoknya a Miu Miu 2022 tavaszi-nyári kollekciójából.

Extra rövid miniszoknya a Miu Miu 2022 tavaszi-nyári kollekciójából (Fotó: Profimedia)

Ha jobban belegondolunk, várható volt, hogy visszatér közénk ez a fazon is, az elmúlt szezonokban egyre népszerűbbé váltak a miniszoknyák, és most, az őszi-téli szezonban is csúcsra vannak pörgetve Mary Quant kedvencei. Divatos kiskosztüm részeként hordani, egy fekete műbőr darab hibátlan választás, de a rakott szoknyák is népszerűek. A régi-új trend majd inkább ez utóbbi kettőnek fog kedvezni, no meg a farmernek, ahogy közel húsz éve is volt. 

Beyoncé, Christina Aguilera és Paris Hilton is alapdarabként kezelte az extrém rövid miniszoknyákat:

Christina Aguilera farmer miniszoknyás szettben a 2002-es MTV Video Music Awards díjátadón
Megnézem
Összes kép (4)

Jöjjön egy kis hordhatóbb divat is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top