nlc.hu
Trend

Divatos női mellények

10+10 divatos mellény őszre, a sztárok is beszavazták őket

A mellények sokunk kedvencei, mutatjuk, melyek most a legdivatosabb fazonok.

A pufitól az öltönymellényekig sokféle fazonban találkozhatunk az ősz egyik kedvenc divatdarabjával, a mellénnyel. Akár kintre keresünk egy melengető plusz réteget a csípős reggelekre, akár az irodában, vagy otthon érezzük úgy, kell valami hátunkra, a mellényekre bizton számíthatunk. A hírességeket sem kell félteni, ők is beszereztek már egy-két divatos fazont, mutatjuk választásaikat, és azt is, milyen divatos mellények közül válogathatunk.

Kinti mellények

Átmeneti kabátok helyett is megállják a helyüket a mellények, melyek közül a leggyakoribbak most a steppelt, pufi változatok. Ezeket akár maxi méretben is beszerezhetjük, jól mutatnak a műbőrből készült változataik, az övek pedig sportosságukat tompítják. Az elegáns gyapjúszövet és a vastag, kötött változatok is jó alternatívát jelentenek, amik csinosabb, irodai szettekhez is jól mutatnak.

Fekete műbőr mellény
Megnézem
Összes kép (4)

Bolt mustra: kinti mellények

Mango

Helly Hansen

H&M

Reserved

Nubu

Rino&Pelle – Van Graaf

H&M

Marc Cain

Massimo Dutti

Levi’s

Benti mellények

Nagy divatnak számítanak a póló, blúz, ing fölé viselhető, vagy jó időben akár azok helyett, ujjatlan felsőként is hordható mellények, amik gyakorta a klasszikus, kötött fazont képviselik, de nem egy helyen találhatunk vékony steppeltet, farmer vagy tweed anyagút. Az öltönymellények a munkahelyi szettek kiváló kiegészítője lehet, ami egy basic fehér pólót is csinossá varázsol, és nadrágos és szoknyás szettekkel is jól mutat.

Vajszínű kötött mellény
Megnézem
Összes kép (4)

Boltmustra – Benti mellények

Pull & Bear

Mango

Zara

Mango

F&F

Answear Lab

Reserved

Mohito

Reserved

H&M

Sztárok és mellények

Vörösz szőnyegen innen és túl, a sztárok sem restek mellénybe bújni. Mutatjuk is, ki milyen divatdarabot választott az elmúlt időszakban.

Toni Garrn modell fekete szettjéhez vett fel egy színes mellénykét
Megnézem
Összes kép (5)

 

 

Még több őszi divat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top