
A sajtmániás konyhájának alapja egy jó sajtreszelő – ezt a verziót egyszerű tárolni és tisztítani is!

Ha nem reszelni akarnánk, hanem hártyavékony parmezánszeleteket vágni, ez lesz a mi eszközünk!

Ha nem ennénk meg a sajtokat azonnal (pff), minimum tartsuk ilyen dizájnos és praktikus papírzacskókban őket!

Csak az igazán elszántak próbálkozzanak a házi sajtkészítő készlettel!

Ez a bájos markolóra hajazó eszköz szintén sajtreszelő – a nagyobb, rusztikusabb darabokért!

Elengedhetetlen néhány jó kés, ha nem akarod (márpedig nem akarod) széttrancsírozni a drága sajtokat.

Egy jó sajt legalább ilyen márványtartót igényel.

Ha még nem vagy profi sajtismerő, de felvágós sajttálat készítenél, csalhatsz egy kicsit ezzel a krétával felszerelt tálalóval!

Az ördög a részletekben rejlik, na meg a mérnöki pontossággal felvágott sajtszeletekben!

És végül egy nagy sajtos könyv, amit egy igazi sajtmániás csak úgy hív: Biblia.
Olvass még többet sajtokról az NLCafén:
- Sajttal minden jobb! 4 mennyei recept sajtrajongóknak
- Készíts sajtot házilag! Egyszerűbb, mint gondolnád