nlc.hu
TV-sztárok
Zimány Linda az ismerkedési szokásairól

Zimány Linda: „Régimódi lány vagyok, szeretem, ha a férfi udvarol”

Szereti, ha a férfiak sok időt szánnak a meghódítására.

Rengeteg időt elvett Zimány Linda szabadidejéből a Dancing with the Stars, amit természetesen egyáltalán nem bánt, de az ismerkedésre az elmúlt időszakban nem nagyon maradt ideje. A jogász-influenszer a hot! magazinnak adott interjút, amelyben többek között a kapcsolati elvárásaira is kitért.

Zimány Linda

Fotó: TV2

„Régimódi lány vagyok, szeretem, ha a férfi udvarol, időt szán arra, hogy megismerjük egymást. Ebben a felgyorsult világban nehezen tudom elfogadni, hogy volt, aki már tíz nap után azt javasolta, hogy utazzunk el együtt… Azt tapasztalom, hogy nehéz a férfiakkal, sokan érzelmileg megközelíthetetlenek, vagy három hét után feladják” – részletezte Zimány Linda.

Azt is elárulta, hogy most újra szán időt a párkeresésre. „Most kicsit aktívabb lettem, visszaírogatok azoknak, akik az elmúlt két hónapban kerestek, igyekszem kimozdulni, vacsorákra járni, és újra nyitott szemmel járok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top