nlc.hu
Életmód

Volt férjének nem tetszett, hogy egészségesen él, most újra boldog

Férje mellett felszaladtak rá a plusz kilók, most újra boldog életet él

Nem tetszett a férfinak, hogy szeretne újra egészségesen élni, egy másik partner mellett találta meg a boldogságot.

 A 44 éves Melanie Saunders látványos átalakuláson ment át, amióta különváltak az útjai volt férjével, közel 20 kilótól szabadult meg, és ismét rátalált a szerelem. A háromgyermekes anya a házassága előtt nagyon aktív és egészséges életet élt, de férje mellett teljesen megváltozott az életmódja, ugyanis a férfi nem volt híve a testmozgásnak.

„Régebben túrázni és kerékpározni jártam, de 21 évesen férjhez mentem. Naiv voltam, mert nagyon különböző életmódot folytattunk, és én igazodtam hozzá. Nem voltunk túl aktívak, és mindketten  belesüppedtünk a semmittevésbe.  Egyre több és több gyorséttermi ételt ettünk, pedig korábban nem fogyasztottam ilyesmiket” – nyilatkozta Melanie Saunders, akinek a súlya egyre csak nőtt és nőtt.

„Nagyon boldogtalan voltam. Volt egy pont, amikor 92 kiló voltam, és rájöttem, ez nem mehet így tovább. Senki nem segített, nekem kellett megoldást találnom, így leltem rá egy fogyasztóprogramra” – tette hozzá. A diétát pedig könnyű volt tartani, az ételeket ugyanis nem neki kellett elkészíteni, azokat házhoz szállították, és volt elég ereje ahhoz, hogy az egészségtelen ételekre nemet tudjon mondani. Ahogyan csökkeni kezdett a súlya, úgy kezdett el egyre többet mozogni.

Nő áll a mérlegen

Fotó: PexelsAhogy egyre inkább visszatért régi önmagához, úgy lett nyilvánvaló, hogy a házassága véget fog érni, a férje ugyanis nem támogatta, egyszer sem dicsérte meg, és egyre jobban zavarta, hogy felesége magabiztosabb lett, egyre jobban érezte magát a bőrében. Végül a férfi döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak. 

 „19 évig voltunk együtt, így ijesztő volt, amikor elváltunk. Éppen eladtam a családi házunkat, és először akartam saját otthont vásárolni. Könnyen visszatérhettem volna ebben az időszakban a régi rossz szokásokhoz, de emlékeztettem magamat, hogy egy dolgot mindenképpen én irányítok, mégpedig azt, hogy mit eszek” – emlékezett vissza Melanie Saunders, aki szerint a nagy fogyás egyik legpozitívabb hozadéka az volt, hogy felszabadultan tud játszani a gyerekeivel, együtt tudnak járni sportolni, és hogy újra megszerette a ruhavásárlást, jó benézni a szekrényébe.

Azóta pedig új párt is talált magának, és nagyon boldogok együtt, egy családként. „Tisztában voltam azzal, hogy mit várok el egy férfitól, akivel együtt akarok lenni” – tette hozzá

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top