nlc.hu
Utazás
Eladó ház Dunakeszi

Senkinek sem kell a sorozatgyilkos háza Dunakeszin

Az ördög házának is nevezik az ingatlant, ami nem hozza meg a vásárlójelöltek kedvét.
Elhagyott ingatlan

Teljesen benőtte a gaz és a nyestek is elszaporodtak abban a házban, amit évek óta próbálnak eladni Dunakeszin, mindhiába. Az ingatlan a sorozatgyilkos állelkész, Pándy András tulajdona volt, leginkább búvóhelyként használta az épületet. 

Bár a férfi, aki 32 éven át élt házasságában saját lányával és több ember életét is kioltotta, Belgiumban élt, Magyarországon is rendelkezett ingatlannal. A dunakeszi házon a Blikk cikke szerint évek óta próbálnak túladni, a vevők azonban nem tolonganak érte.

Az ördög házának is nevezett épületet arra használta, hogy hamis információkat tartalmazó, névtelen leveleket küldözgessen az Interpolnak és a belga rendőröknek

A ház közvetlen szomszédságában élő nő azt mondja, szerinte az ingatlan nincs elátkozva, a lényeg, hogy egykori gonosz tulajdonosa már nincs az élők sorában: „Madarak és növények lettek a szomszédaink, az a ház nem bánt senkit és nem is látni sokat belőle, teljesen befutotta a borostyán.”

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top