nlc.hu
Sztárok
Galambos Lajos börtönbe megy, ha kell

Galambos Lajos a börtönbüntetésről: „Értem nem kell jönni, megyek magamtól”

Azt mondja, ahogy az előzetesből, innen is kifog jönni.

Mint arról mi is beszámoltunk, másodfokon is elítélték Galambos Lajost az áramlopási ügyében. Az új ítélet szerint 3 év 6 hónap szabadságvesztést kapott. Az ügyvédje szerint Lajcsinak legalább 1 év 2 hónapot kell a börtönben töltenie. A trombitaművész megdöbbenve fogadta az ítéletet, mivel teljesen biztos volt a felmentésében. Tegnap még azt nyilatkozta Lagzi Lajcsi, hogy hisz benne, nem kell börtönbe vonulnia, ma viszont már más hangnemben szólalt meg a Borsnak

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Amint megkapjuk az írásos ítéletet és az indoklást, beadjuk a keresetet a Kúriához. A történelemből számos kisebb és nagyobb jogi tévedést ismerünk és az én ügyem is erről fog elhíresülni – mondta, de hozzátette, áll elébe a behívónak, és ha kell, bevonul. – Mindenre fel vagyok készülve! Nyilván arra is, hogy börtönbe kell vonulnom pár hónap múlva. Nem vagyok félős típus, így nem tartok attól, ami rám vár. Értem nem kell jönni, megyek magamtól! Aztán ahogyan az előzetesből is, onnan is kijövök majd.”

Lajcsi arról is beszélt, örül, hogy volt feleségét, Boglárkát másodfokon is felmentették, és szeretné, ha perre vinné a jogtalan fogva tartását. „Könnyebb a lelkem, amiért Boglárkát felmentették másodfokon is. Ugyanakkor egyértelművé vált, hogy jogtalanul tartották őt fogva tizenkét napon át. Ezalatt jelentősen romlott az egészségi állapota. Ha jól tudom, ebben az ügyben egy olyan nemzetközi jogász képviseli majd, aki az elejétől nyomon követte az ügyet és aki számos eljárási hibát talált.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top