nlc.hu
Sztárok

Galamboj Lajos ügyvédje megerősítette, az ítélet jogerős

Galambos Lajos ügyvédje megerősítette: „Az ítélet jogerős”

Jogi szempontból bebizonyosodott Lagzi Lajcsi bűnössége.

Mint arról beszámoltunk, másodfokon is elítélték Galambos Lajost az áramlopási ügyében. Az új ítélet szerint 3 év 6 hónap szabadságvesztést kapott. Az ügyvédje szerint Lajcsinak legalább 1 év 2 hónapot kell a börtönben töltenie. A trombitaművész megdöbbenve fogadta az ítéletet, mivel teljesen biztos volt a felmentésében. Mindenesetre még mindig hisz abban, hogy nem kell börtönbe vonulnia

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Vadnai Szabolcs)

A Rádió1 reggeli műsorában, Balázsék vendége volt Lagzi Lajcsi ügyvédje, Dr. Fröhlich Krisztián, aki elmondta, az ítélet jogerős. 

„Ez az ítélet jogerős. A jogerős ítéletet követően a bíróság egy értesítő lapot fog kiállítani a büntetés-végrehajtás felé, a bv-intézet pedig üresedés, helyek megteremtését végzi, most jelenleg három-négy hónap a várakozási idő. Fog egy értesítőt kapni, ahol meghatározzák a helyet és az időpontot, ott jelentkezni kell” – mondta az ügyvéd, aki hozzátette, a három év hat hónap egy maximális időtartalmat jelent, ami szerint próbaidő lehetséges, és le jön az előzetes letartóztatásban töltött négy hónap, és egy könnyítés, melyek alapján nettó 14 hónapot kell börtönben töltenie Galambos Lajosnak. Dr. Fröhlich arra is ráerősített, hogy a bíróság előtt bebizonyosodott, jogi szempontból a trombitaművész bűnös. 

„Nyilván a Lajos álláspontja szerint, függetlenül az ítélettől, az ő tényelőadása szerint, ebben a cselekményben ártatlan. Ez az ő állítása” – az ügyvéd elmondása szerint, ha bűnösnek vallotta volna magát, akkor a bíróság hajlott volna a felfüggesztett börtönbüntetésre.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top