nlc.hu
Sztárok

A 69 éves Dieter Bohlen régen és most

69 éves lett a Modern Talking szőke énekese, Dieter Bohlen

Az igazán remek formában lévő német énekest hazájában csak poptitánként emlegetik, erre a címre pedig nagyon is rászolgált: hiába választja el csak egy év a hetventől, az idő alig fogott rajta!
Dieter Bohlen, a Modern Talking énekese

Dieter Bohlen a nyugat-németországi Bernében született 1954. február 7-én. A zene már gyerekkorában része volt az életének, 16 évesen már a harmadik zenekarában játszott. Emellett az iskolát sem hanyagolta el, miután leérettségizett, közgazdaságtant és üzletvezetést tanult, és addig meg sem állt, míg nem szerzett diplomát.

A zenélés mellett örömmel írt dalokat másoknak is, ám hosszú éveken át hiába várta a kirobbanó sikert. A Modern Talking együttest 1983-ban alapította zenésztársával, Thomas Andersszel, annak ellenére, hogy korábbi együttműködésük nem ígérkezett túl gyümölcsözőnek: Dieter hat dalt is írt Thomasnak, ezek közül azonban egyiket sem fogadta olyan lelkesen a közönség, ahogyan azt remélték.

A Modern Talking azonban végre a slágerlisták élére repítette őket. Tekerd fel a hangerőt, szóljon a You’re My Heart, You’re My Soul, miközben átlapozod a szülinapos Dieter Bohen múltidéző képeit!

Dieter Bohen és Thomas Anders
Megnézem
Összes kép (10)

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top