nlc.hu
TV-sztárok

Thomas Anders közel a hatvanhoz is jóképű

21 éve házas, és még mindig jóképű Thomas Anders, a Modern Talking egykori szívtiprója

Egykor ő és Dieter Bohlen voltak a mi szívünk és lelkünk, Thomas Anders azonban lassan már két évtizede szólóban nyomja a popzenét. A világutazóból nagy lokálpatrióta lett, aki 21 éve él boldog házasságban gyönyörű feleségével, Claudiával.

2003 szomorú év az eurodiszkó kedvelőinek emlékeiben, ugyanis ebben az évben oszlott fel a német popzene egyik legfontosabb világnak adott hozzájárulása, a nyolcvanas években hatvanmillió albumot eladó Modern Talking. A Brother Louie, a You’re My Heart, You’re My Soul, a Cheri, Cheri Lady és számos más gigasláger vékony hangú előadói közül Thomas Anders nem távolodott el a popzenétől, inkább szólóban folytatta, és nem minden eredmény nélkül. Lehet, hogy jelenleg nem Thomas Anders-dalokat játszanak rongyosra a magyar rádiók, de ettől még hazájában, Németországban továbbra is nagy sztárnak számít, és akad még néhány kelet-európai ország (például Oroszország vagy Lengyelország), ahol, ha Thomas Anders fellép, az nagy eseménynek számít, ő pedig gyakori vendége a tévéstúdióknak a kellemes haknijaival.

Thomas Anders egy 2019-es erfurti fellépésen (fotó Profimédia)

Thomas Anders egy 2019-es erfurti fellépésen (Fotó: Profimédia)

Nem kíván csak a múltból élni, időről időre előrukkol új dalokkal, melyek stílusukban eléggé emlékeztetnek a Modern Talking old school diszkózenéjére, de ha egyszer valamit szeretnek az emberek, nincs értelme változtatni, igaz?

Összehasonlításképp és közkívánatra ideteszünk egy régi slágert is:

Az egykori szívtipró a második feleségével, Claudia Hess-szel nemrég ünnepelte a 21. házassági évfordulóját, miközben összesen már 27 éve vannak együtt.

Thomas Anders a feleségével, Claudiaval Baden Badenben (fotó: Profimédia)

Thomas Anders a feleségével, Claudiával Baden Badenben (Fotó: Profimédia)

A kapcsolatból egy fiuk született, Max, aki ma már nagykorú, Thomas pedig annyira büszke rá, hogy az Instagram-oldalán gyakran mutat egy-egy közös, boldog apa-fia fotót.

Mivel az énekes közel a hatvanhoz még mindig rendkívül jóképű – bár a haja sokat rövidült –, továbbra is a média kedvence, ő pedig igyekszik ezt jó ügyekre is használni. Ahhoz képest, hogy rengeteget utazgat a világban, kimondottan imádja az otthonát, Koblenzet, ahol a családjával él, és igazi lokálpatriótaként szokott tévécsatornáknak asszisztálni, hogy bemutassák a környék szépségeit. Mivel Koblenz környéke is áldozatul esett a hatalmas júliusi árvizeknek, Thomas Anders is beszállt, hogy adományokat gyűjtsön az árvízkárosultaknak, rendszeresen posztol a témában és nyilatkozik a médiában, hogy segíteni tudjon.

Zárjuk sorainkat egy ősrégi Modern Talking-fotóval. Légy boldog, Thomas!

A Modern Talking 1998-ban (fotó: Getty Images)

A Modern Talking 1998-ban (Fotó: Getty Images)

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top