nlc.hu
Sztárok

Oksana, Mel Gibson botrányos szeretője

Mi lett Oksanával, Mel Gibson botrányos szeretőjével?

Úgy tűnik, egy életre megalapozta Oksana Grigorieva állapotát a Mel Gibsonnal való kapcsolata. Rossz értelemben véve.

Tehetséges zenészből Mel Gibson bántalmazott szeretője lett a kétezres években Oksana Grigorieva. Az orosz zongorista, zeneszerző Moszkvában, majd Tatárföldön tanult zenét, mielőtt a londoni Royal Academy of Music-ban kötött ki. Innen utazott később az Egyesült Államokba, New Yorkba majd Los Angelesbe, ahol végül letelepedett és gyerekeknek tanított által kidolgozott, saját módszerével zenét.

Mi lett Oksanával, Mel Gibson botrányos szeretőjével?

(Fotó: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és Facebook)

2006-ban lett valamennyire ismert, amikor a csodálatos hangú Josh Grobannek írt egy dalt Awake című albumára Un día llegara címmel. Később saját albuma is lett, a Beautiful Heartache nagyon jó kritikákat is kapott.

Nem sokkal ezután, 2007-ben ismerte meg az akkor nagyon sikeres Mel Gibsont, akivel kapcsolatba kezdtek. Lányuk, Lucia 2009-ben született, 2010 áprilisára a pár szakított. Júniusban derült ki, hogy Oksana távol tartási végzést kért volt élettársa ellen, amiért az bántalmazta. Meg is kapta, a végzés pedig közös lányukra is kitért.

Az elég nyilvános bírósági tárgyalás után Gibson felajánlott 15 millió dollárnyi kártérítést Oksanának, aki ezt visszautasította. Egy évvel később ejtette a vádakat a színész ellen, akinek ettől még az ügyészek előtt felelni kellett, ezért 750 ezer dollárt fizetett Oksanának. Idővel pedig közös felügyeleti jogot nyert a lányukra.

Gibson eleinte tagadta, hogy fizikailag bántalmazta volna Oksanát. Ám számos, nyilvánosságra került email és hanganyag is azt bizonyította, hogy kezet emelt rá. Gibson csalással gyanúsította meg Oksanát, és állította, ezek hamisított anyagok. 

Akadt, aki Gibsonnak hitt, aranyásó, hírnevet hajszoló nőnek bélyegezve Oksanát, de volt, aki a pártjára állt nagyot csalódva a színészben.

Oksana a mai napig állítja, rossz tanácsokat kapott ügyvédeitől, így rossz egyezségbe ment bele. Mivel egy rádióműsorban beszélt a bántalmazásról, a kifizetett 750 ezer dollár nagy részét vissza kellett adnia Gibsonnak, mert ezt is kikötötték az egyezségben, hogy nem beszélhet többet az ügyről. Oksana 2014-ben magáncsődöt jelentett, mostanra viszont talpra állt, de azt nem tudni, mivel foglalkozik pontosan.

Oksana lelki és egészségi állapotáról tavaly írta a Blast. Ebben a zenész azt mondja, poszt traumás stressztől szenved a bántalmazás miatt és úgy véli, hogy ennek következtében keletkezett agyalapi mirigydaganata, amit kezelnek.

(Kiemelt kép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és Facebook)

Mel Gibson botrányos dolgai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top