nlc.hu
Sztárok

Jó viszonyt ápol Marsi Anikó a férje exével

Marsi Anikó összebarátkozott a férje exével

A híradós szerint a felnőtteken múlik a harmónia a mozaikcsaládban.

Baráti viszonyt ápol Marsi Anikó a férje volt párjával, Agócs Judittal. A Tények műsorvezetőjének köszönhetően rendeződött Gyarmati Gábor viszonya az exével, sőt együtt mentek el megnézni a színésznő egyik győri előadását – írja a Blikk

Marsi Anikó,

Jóban lett Marsi Anikó és Agócs Judit – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A bulvárlapnak adott hosszú interjúban Marsi Anikó többek között arról is mesélt, hogyan telnek a napjaik mozaikcsaládként. „Nálunk majdnem mindenki jóban, korrekt viszonyban van mindenkivel. (…) Ha a szülők intelligensen viselkednek, akkor a gyerekek örömmel alkalmazkodnak. (…) Olyannyira, hogy nemrégiben például az volt a közös programunk Gáborral, hogy lementünk Győrbe megnézni a kisfia édesanyját egy hétvégi előadáson” – árulta el a híradós.

Agócs Judit megerősítette a Blikknek, hogy tényleg nagyon jó viszonyban van Marsi Anikóval, sőt a Gyarmati Gáborral közös kisfiával is megismerkedett már a tévés. „Végtelenül jó dolog, hogy a gyermekem apukájának ő lett a párja, mert amióta mellette van, azóta rendeződött köztünk is a viszony Gáborral” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top