nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó magánélete

Kiderült, milyen Marsi Anikó kapcsolata a férje exével

A tévés elárulta, hogyan élnek mozaikcsaládként.

A hétvége egyik legizgalmasabb pillanata – már ami a magyar celebvilágot illeti – az volt, mikor Marsi Anikó a férjével, annak fiával és a gyerek édesanyjával feltűnt a Sztárban sztár leszek! adásának felvételén. Az eseményben nem csak az volt a pláne, hogy láthattuk mennyire szereti egymást Anikó és Gyarmati Gábor (a turbékoló párról készült fotókat ITT nézheted meg). Hanem az is, hogy példát mutattak mindenkinek arról, hogy lehet barátságosan, civilizált emberek módjára is viselkedni egymással a válás után.

Marsi Anikó

Marsi Anikó (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Azon kívül, hogy számos hollywoodi pár is tanulhatna tőlük, most kiderült, hogy a közös megjelenés a műsorban nem csak a látszat kedvéért történt: tényleg jó viszonyban vannak Gábor volt párjával, Agócs Judit, színésznővel. Persze nem kell rózsaszín felhőket festeni a kapcsolatuk köré, de „ami működni tud, az nagyon jól működik.” 

Ezt Anikó a Mokkában árulta el, ahol azt is elmesélte, milyen volt az első találkozása férje gyerekével, Artúrral és Judittal. Az egész majdhogynem véletlenül történt, a színésznő ugyanis éppen szinkronizálni ment a TV2 székháza melletti épületbe. Amíg édesanyja dolgozott, addig Marsi vigyázott Artúrra. „Olyan természetes volt az egész. A gyerek véletlenül sem akadt fönn semmin, de egyébként egy nagyon okos, nagyon cuki kisgyerekről van szó. Szóval ő is kell ehhez a történethez” – mesélte.

A műsorvezető amúgy is figyel arra, hogy mindenki a lehető legjobb viszonyt ápolja egymással. Így a saját fiait is arra tanítja, hogy legyenek nyitottak és ne az ellenséget keressék majd a volt párjaikban. Szerencsére a fiúk egyébként jól kijönnek Gábor gyerekével, ezért itt sincs különösebb súrlódással gondja Anikónak.

„Nyilván mindenki azt képzeli el, hogy anya, apa, gyerekek és akkor ez így marad örökre, hogy ez a családi egység. De, ha véletlenül valamiért nem így alakul, akkor én azt gondolom, hogy az a jó, ha megpróbáljuk a legjobbat, a leghelyesebbet, barátibbat kihozni ebből az egészből” – fogalmazott Anikó, akinek fontos, hogy gyermekei az összetartozás mintáját és ne az ellenségeskedést lássák.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top