nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó férjének exe nyilatkozott

Férjének az exe mondta el, milyen valójában Marsi Anikó

Mára már mindenki elásta a csatabárdot.

Marsi Anikó és Palik László 2021 nyarán jelentették be, hogy beadták a válókeresetet. Nem sokkal később már mindkettejüknek új partnere volt, a híradós pedig nemrég hozzáment a szerelméhez, Gyarmati Gáborhoz. Anikó teljesen kivirágzott új kapcsolatában és pár héttel ezelőtt örömmel vallott arról, hogy milyen jól működnek együtt mozaikcsaládként kedvese volt feleségével, Agócs Judittal és gyermekeikkel. 

Marsi Anikó

Marsi Anikó (Fotó: TV2)

Most a Star magazinnak Judit is megszólalt arról, milyen a kapcsolata Anikóval.

Egyre közelebbi barátnők vagyunk Anikóval. Nagyon megkedveltem őt, mindig előtérbe helyezi a gyerekeket. Azt vallja, ők az elsők és a legfontosabbak, és csak utánuk jöhet bármi más, ezzel pedig én is teljesen egyetértek. Hálás vagyok a sorsnak, amiért megismerhettük egymást, mert hasonlóan gondolkodunk, és a kisfiam is nagyon megkedvelte őt. Sokat beszélgetünk velük videocseten, és remélem, minél többször tudunk majd találkozni is!” – magyarázta a színésznő, aki azt is elmondta, nagyon hálás a sorsnak, amiért volt kedvesének köszönhetően megismerhette Anikót. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top