nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó a családról

Marsi Anikó elmondta, hogy néz ki náluk a mozaikcsalád

Anikó állítja, a gyerekek könnyebben alkalmazkodnak a boldog szülőkhöz.

Marsi Anikó az elmúlt időszakban egyszerűen ragyog a boldogságtól, melyet nem csak az okoz, hogy ismét rátalált a szerelem és férjhez is ment új kedveséhez, Gyarmati Gáborhoz, hanem az is, hogy ketten egy álmot váltanak valóra. A műsorvezető a minap ünnepelte 48. születésnapját, ennek alkalmából a Mokka balatonfűzfői házában látogatta meg, amiből férjével a saját kezükkel építenek álomotthont.  A műsorvezető a kameráknak végig mutatta az előszobát, fürdőszobát és konyhát, ahol Gábor egy régi gázsütőből készített neki mosogatószekrényt. 

Marsi Anikó

Marsi Anikó

Anikó arról is őszintén nyilatkozott, hogyan működnek volt párjaikkal és gyerekeikkel együtt mozaikcsaládként. 

Azt gondolom erről, hogy szerencsések azok a gyerekek, akiknek hirtelen lesz jó néhány, jó fej szülőjük. Ha a szülők veszekednek egymással, az a gyerekeknek nem jó, ők nem tudnak ebből jól kijönni. Viszont ha megértik azt, hogy mindenki tud normális életet élni és intelligensen állnak hozzá, a gyerekek érdekében, az élethez, akkor ahhoz a gyerekek a legnagyobb jó kedvvel alkalmazkodnak. Úgyhogy nagyjából így nézünk ki” – mesélte a műsorvezető, aki azt is hozzátette, jelenleg ő is nagyon jól érzi magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top