nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó a háztáji munkákról

Marsi Anikó a háztáji munkákról: „Én mindent nagyon szeretek, de nem értek semmihez”

A híradós őszintén vallott arról, hogy 72 éves édesanyja simán lekörözi.

Marsi Anikó a múlt hét folyamán az egyik hetilap címlapján mutatta meg az édesanyját, akiről elmondta, hogy ő a legerősebb nő, akit ismer. A testvérével együtt mindent megkaptak, amire szükségük volt ahhoz, hogy egy nyugodt, kiegyensúlyozott életet építsenek ki maguknak, pedig nem volt könnyű dolga az anyukájuknak.

Marsi Anikó

Fotó: TV2

A Mokka vendége volt a híradós, ahol elmondta, hogy Irénke mindenhez ért: ha kellett, székpárnát varrt, glettelt, falat festett, ha éppen téglát kellett rakni, azt is megcsinálta, hiszen nem volt pénzük arra, hogy szakmunkásokat fizessek. Marsi szerint ő is emiatt találja fel magát minden élethelyzetben, de egyébként is közel áll hozzá az ezermesterség.

„Én mindent nagyon szeretek, de tudnotok kell, hogy nem értek semmihez. Veregethetném a mellem, hogy a legjobban burkolni szeretek, ami igaz, de nem tudok. Ezzel nem akarok tiszteletlen lenni más szakmák iránt. Nem fogom azt mondani, hogy festő-mázoló vagyok, mert még kisminkelni sem tudom magam” – mondta a műsorban Marsi Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top