nlc.hu
Sztárok

Lakásfelújításos vállalkozásba vágna Marsi Anikó

Közös vállalkozásba vágna új párjával Marsi Anikó, de nagyon szokatlan területen próbálná ki magát a tévés

Régóta álmodozott erről Marsi Anikó, de sosem jutott el a megvalósításig.

Marsi Anikó több mint egy éve él boldog párkapcsolatban Szulák Andrea exével, Gyarmati Gáborral. A TV2 műsorvezetője kivirult új párja mellett, állítása szerint Gábor mellett újra megtalálta önmagát, és újra aktivizálódtak benne azok az energiák, amikről azt hitte, már rég kihunytak. A Borsnak elárulta, szívesen belevágnának egy új, közös vállalkozásba is.

Marsi Anikó

Melósnak állna Marsi Anikó (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Lakásfelújítással szeretnénk foglalkozni, de nem a megszokott módon. Amikor és ahol csak lehet, újrahasznosítható, mások által már kidobott anyagokat használnánk és a kétkezi munkákat főleg nők végeznék. (…) Azért, mert szerintem alig akad olyan feladat, amit egy nő ne tudna megcsinálni” – vallotta be a bulvárlapnak Marsi Anikó.

Elmondása szerint már nagyon régóta gondolkodik azon, hogy toborozzon maga mellé olyan nőket, akik értenek ezekhez a munkákhoz, hogy együtt alkossanak szebbnél szebb lakásokat. „Természetesen én is beállok. (…) A két fiam és Gábor is be lesznek fogva” – tette hozzá.

Olvass még Marsi Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top