nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó alakja

Marsi Anikó nincs teljesen megelégedve az alakjával: „Szeretném, ha nem lenne itt hurkácska”

Nem csak futással tartja magát formában a híradós.

Marsi Anikó szuper formában van: mióta összejött új párjával, Gáborral, sokkal jobban érzi magát a bőrében, ez pedig látszik is rajta. Ennek ellenére vannak olyan testrészei, amelyekkel még nem elégedett, így a futáson kívül egy másik módszert is kipróbált, hogy lefaragjon még pár kilót.

„Mondják, hogy de jól nézel ki, Anikó. Én pedig mindig azt mondom, hogy jót tesz az, hogy minden értelemben nőnek vagyok nézve otthon. Ha így látják, akkor örömmel tudomásul veszem, hogy ez a hatás kifelé. (…) Vannak napok, amikor azt mondom, hogy hát, így 47 évesen elmegy az, ahogy kinézek. De jól érzem magam a bőrömben” – mondta a Tények Plusznak a híradós, aki egy ideje alternatív módon próbálja karban tartani a testét.

marsi anikó

Marsi Anikó (Fotó: TV2)

„Jó lenne, ha ezzel a törölközővel nem kellene mutogatnom magam, mert meg tudnám mutatni, hogy itt a hasamon, meg a hátamon már tényleg semmilyen kis hurkácska nincsen. (…)Az a baj velem, hogy nem szeretnék kevesebbet enni és ennél többet futni sem” – osztotta meg a nézőkkel Marsi Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top