nlc.hu
Szex

Nem mutatják meg a leszbikus csókot a Scooby-Doo filmből

Kivágták a leszbikus csókot a Scooby-Doo filmből, megszólalt az intim jelenetről az egyik színésznő

A Scooby-Doo – A nagy csapat című filmet 2002-ben mutatták be a mozikban, de akkor egy cenzúrázott verzió került képernyőre.
scooby-doo film

A Diánát alakító Sarah Michelle Gellar egy interjúban beszélt arról, hogy számos jelenetet kivágtak a filmből, de szerinte készen áll rá a világ, hogy a film kevésbé családbarát változata nyilvánosságra kerüljön.

A színésznő elárulta, hogy az egyik kimaradt jelenetben Diána és a csapat másik női tagja, Vilma kifejezetten közel kerülnek egymáshoz:

„Volt egy csókjelenet Diána és Vilma között, amit végül kivágtak. Azt hiszem, a világ ezt látni akarja. Nem tudom, hol lehet az a felvétel” – idézte a 24.hu Gellart, aki arról is lerántotta a leplet, hogy az egyik kimaradt jelenetben Fred biszexualitására is utalást tettek.

James Gunn, a film írója pár éve már említést tett arról, hogy Vilmát eredetileg leszbikusként akarták bemutatni az élőszereplős filmekben, de a stúdió nem engedte. Tavaly októberben vált biztossá, hogy Vilma a saját neméhez vonzódik.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top